• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Φρέναρα δυνατά...
...στην τελευταία στροφή και ανοίχτηκα
Νέα 23/04/2015 - 11:41

Ένα λάθος στην τελευταία στροφή του αγώνα της Αργεντινής, έριξε τον Nicky Hayden στην 16η θέση.

 

Ο Αμερικανός ήταν σε ρυθμό να επαναλάβει τον άθλο του από το Τέξας, όταν πέφτοντας στις τελευταίες θέσεις κατάφερε να τερματίσει 13ος!

 

Στην Αργεντινή ξεκίνησε από την 20η θέση τον αγώνα και παρά τους δύσκολους πρώτους γύρους, επανήλθε δυναμικά και ήταν μέσα στις θέσεις που δίνουν βαθμούς!

 

Διαχειρίστηκε πολύ καλά και τα ελαστικά του και μάλιστα είχε καταφέρει να δίνει τη μάχη για την καλύτερη OPEN μοτοσυκλέτα, μέχρι που το δυνατό του φρενάρισμα στην τελευταία στροφή, «άνοιξε» την πόρτα στους αναβάτες που τον ακολουθούσαν κι έτσι έμεινε 16ος.

 

«Ήταν δύσκολος αγώνας. Έκανα κακή εκκίνηση και στους πρώτους γύρους δεν οδηγούσα καλά. Ευτυχώς μετά είχα καλύτερη αίσθηση και μπόρεσα και πέρασα μερικούς αναβάτες».

 

«Ωστόσο αν και ήμουν γρηγορότερος από τους γύρω μου, δεν μπορούσα να τους αφήσω πίσω μου».

 

«Στην αρχή, με γεμάτο το ντεπόζιτο, μου ήταν πολύ δύσκολο να σταματήσω στην πίσω ευθεία και αυτό μου κόστισε αρκετές θέσεις».

 

«Καθώς περνούσαν οι γύροι, ένιωθα πιο άνετα και στον τελευταίο μου γύρο έκανα το καλύτερό μου πέρασμα στο δεύτερο κομμάτι, μειώνοντας τη διαφορά μου από την καλύτερη OPEN».

 

«Ανέβηκα μέχρι και την 12η θέση, όμως στην τελευταία στροφή φρέναρα πολύ δυνατά και ανοίχτηκα με αποτέλεσμα να χάσω μερικές θέσεις».

 

«Είναι απογοητευτικό να ολοκληρώνω έτσι τον αγώνα, μετά την καλή δουλειά που κάναμε. Μάθαμε όμως μερικά πράγματα για τη γεωμετρία και θα συνεχίσουμε τη δουλειά στην Jerez».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Ήλπιζα για κάτι καλύτερο

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Μικρή βελτίωση κάθε ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα