• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina MotoGP: ΕΔ2
Τους «καθάρισε» ο Aleix Espargaro!
Νέα 17/04/2015 - 22:42

Ο Aleix Espargaro έδειξε ότι μόνο τυχαίος δεν ήταν ο χρόνος του το πρωί και με μια εντυπωσιακή παρουσία το απόγευμα (ώρα Αργεντινής) έκανε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας παραμένοντας στην πρώτη θέση!

 

Ο Ισπανός έκανε γρήγορα έναν πολύ καλό γύρο, πριν αρχίσει να πέφτει ένα ψιλόβροχο το οποίο ευτυχώς δεν επηρέασε την κατάσταση στην πίστα της Αργεντινής. Με τις συνθήκες να βελτιώνονται γρήγορα, οι οδηγοί μπήκαν και πάλι στην πίστα.

 

Το τέλος των ελεύθερων δοκιμών 2 ήταν δραματικό, με τα δυο αδέρφια Espargaro να αλλάζουν την πρώτη θέση, την ώρα που ο Scott Redding φορούσε το έξτρα μαλακό κι έκανε έναν εξαιρετικό γύρο για να πάρει προσωρινά την 1η θέση!

 

Αυτή (η 1η θέση) άλλαξε και πάλι χέρια όταν ο Marquez έκανε το 1:39.3, αλλά ο εντυπωσιακός στο τρίτο (κυρίως) και τέταρτο κομμάτι της πίστας Aleix Espargaro απάντησε πάνω στην GSX-RR του με ένα φοβερό 1:38.7!

 

Στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Andrea Iannone σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση, μπροστά από τους Marquez, Crutchlow και τον ομόσταυλό του Andrea Dovizioso. Ο Lorenzo έκανε στο τέλος έναν γρήγορο γύρο και πήρε την έκτη θέση, ενώ τον ακολούθησαν οι Pol Espargaro και Scott Redding.

 

Ο γρήγορος γύρος του εκπληκτικού Aleix Espargaro (ο μόνος που έπεσε σήμερα κάτω από το ρεκόρ πίστας του Dani Pedrosa από πέρυσι με 1:39.233) ήταν αρκετός για να αφήσει τον δεύτερο πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω του!

 

Ο Valentino Rossi έκανε τον ένατο ταχύτερο γύρο της ημέρας - 1:39.947 - και 1,1δ πάνω από το χρόνο του Espargaro, ενώ ο Bradley Smith ολοκλήρωσε στο τέλος στην 12η θέση, 69 χιλιοστά πάνω από το χρόνο του Maverick Vinales.

 

Ο Nicky Hayden ήταν η καλύτερη OPEN μοτοσυκλέτα στην 14η θέση, μπροστά από τους Karel Abraham και Hector Barbera.

Επόμενο άρθρο »

Argentina Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Assen ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα