• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Assen ΕΔ2
Ο Davies άρπαξε την πρωτιά από τον Sykes
Νέα 17/04/2015 - 18:56

Ο Chaz Davies κράτησε το καλύτερο για το τέλος, όταν έκανε έναν καταπληκτικό χρόνο για να πάρει την πρώτη θέση από τον Tom Sykes!

 

Ο Βρετανός, ο οποίος πριν μια εβδομάδα χάρισε την πρώτη νίκη στην κατηγορία στην Panigale, έκανε ένα φοβερό 1:35.748 που ήταν 0.320δ καλύτερο από το χρόνο του δεύτερου Tom Sykes!

 

Ο τελευταίος κρατούσε την πρώτη θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως να καταφέρει να βελτιώσει στο τέλος το χρόνο του.

 

Ο Rea - ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας - πλησίασε στα 122 χιλιοστά τον Sykes κι έμεινε τρίτος, ενώ ο τέταρτος Βρετανός στις πρώτες θέσεις ήταν ο Haslam, ο οποίος - όπως και του Rea - του αρέσει πολύ το Assen.

 

Πιο πίσω ο αναβάτης που αγωνίζεται εντός έδρας, ο Michael van der Mark με καλή παρουσία, όπως και ο Torres, ενώ ο Lowes κατάφερε να ξεπεράσει κάποια προβλήματα με τα ηλεκτρονικά που είχε το πρωί και μπήκε στη δεκάδα.

 

Αν και βελτιώθηκε περίπου μισό δευτερόλεπτο ανάμεσα στις δυο περιόδους, ο Guintoli έπεσε από την πέμπτη θέση το πρωί στην όγδοη το απόγευμα. Ο Fores ήταν ένατος, μια θέση μπροστά από τον Leon Camier.

Επόμενο άρθρο »

Argentina MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα