• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina Moto3: ΕΔ2
Μεγάλο αφεντικό ο Kent
Νέα 17/04/2015 - 22:49

Με την πρόσφυση να έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό από το πρωί (ώρα Αργεντινής) αντίστοιχα πολύ έπεσαν και οι χρόνοι των οδηγών της Moto3 στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της ημέρας.

 

Ο μεγάλος νικητής του Τέξας, ο Danny Kent, ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση χάρη στο 1:41.154 που ήταν μόλις 45 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργό από το ρεκόρ πίστας που έκανε ο Alex Marquez πέρυσι στον αγώνα!

 

Καταπληκτική ήταν η παρουσία του Livio Loi, με τον νεαρό Βέλγο να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση και να κάνει ακριβώς ίδιο χρόνο με τον επίσης εντυπωσιακό Karel Hanika! Οι δυο τους σταμάτησαν το χρονόμετρο στο 1:49.565!

 

94 χιλιοστά πιο πίσω, ο Enea Bastianini ολοκλήρωσε στην τέταρτη θέση, με τον Miguel Oliveira να είναι η δεύτερη ΚΤΜ στην πρώτη πεντάδα, πίσω από τον εξαιρετικό Karel Hanika, τον ομόσταυλό του στην ομάδα του Ajo.

 

Ο Fabio Quartararo έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, καθώς βελτιώθηκε πολύ τα τελευταία λεπτά και κέρδισε τη μάχη των rookies από τον Jorge Martin, αφήνοντάς τον πίσω του για τέσσερα δέκατα.

Επόμενο άρθρο »

Argentina Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα