• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina Moto2 ΕΔ1
Νέο απόλυτο χρόνο ο Folger!
Νέα 17/04/2015 - 18:39

Ο Jonas Folger ένιωθε δυνατός πάνω στην Kalex του από την πρώτη στιγμή και παρά το ότι έχασε το προβάδισμα μετά το πρώτο μισό των ΕΔ1, επανήλθε δριμύτερος στη δεύτερη έξοδό του και έκανε το καταπληκτικό 1:43.816 κατεβάζοντας πάνω από ένα δέκατο το χρόνο του Tito Rabat από πέρυσι (1:43.914).

 

Οι συνθήκες ήταν παρόμοιες όλο το πρωινό, με τα μαύρα σύννεφα να δείχνουν να υποχωρούν και τη βροχή να μένει μακριά. Οι αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας έμειναν και αυτοί αρκετή ώρα με το ίδιο ελαστικό στην πίστα, σε μια προσπάθεια να συνεχίσουν ν’ αφήνουν γόμα για να είναι πιο καθαρή το απόγευμα.

 

Στο τέλος μάλιστα η πίστα είχε καταπληκτικό κράτημα κι επέτρεψε στον Folger να κάνει το φοβερό του χρόνο. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tito Rabat πήρε τη δεύτερη θέση, μπροστά από τον εξαιρετικό Lorenzo Baldassari που έμεινε μόλις δυο δέκατα πάνω από το χρόνο του πρώτου!

 

Εξίσου εντυπωσιακή η παρουσία του Franco Morbidelli που έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με διαφορά τρία δέκατα από την κορυφή, ενώ ο Thomas Luthi σαφώς και χρειάζεται τέτοιες εμφανίσεις για να ανέβει η ψυχολογία του. Ο Ελβετός ήταν πέμπτος, μπροστά από τους Zarco και Lowes.

Επόμενο άρθρο »

SBK Assen ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα