• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EJC: Θετική παρουσία των Δ&Ν Καρακώστα
Στον πρώτο τους διεθνή αγώνα στην πίστα της Aragon
Νέα 14/04/2015 - 16:38

Ο πρώτος διεθνής αγώνας του Δημήτρη και του Νίκου σε πίστα παγκοσμίου ολοκληρώθηκε στην Aragon της Ισπανίας για το European Junior Cup (EJC) και τα δύο αδέρφια τερμάτισαν χαμογελώντας.

 

Ηταν μια αρκετά δύσκολη ημέρα. Χθες το βράδυ συζήτησαν με τον Γιώργο και τον Javi τακτικές του αγώνα και πως θα κινηθούν. Το πρωί στην πίστα τα δύο αδέρφια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες Superbike και Super Sport και να δουν τους παγκόσμιους οδηγούς στη πίστα που σε λίγο θα αγωνίζονταν και οι ιδιοι. Ακολούθησαν τελικές συμβουλές και σχεδιασμός από τον Γιώργο Καρακώστα και τον Javi Acuna. 

 

Σήμερα υπήρχε ακόμα περισσότερος κόσμος στη πίστα και πολλοί θεατές μαζευόντουσαν στις μοτοσυκλέτες των παιδιών για φωτογραφίες. Ευχάριστη στιγμή ήταν όταν ένας Ελληνας που ζει στην Ισπανία πλησίασε το Νικο και τον Δημήτρη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία !!!

 

Ο υπεύθυνος του European Junior Cup Gerry Bruce έκανε μια τελευταία αλλά τη σημαντικότερη ενημέρωση στους αναβάτες και τους μηχανικούς για τη διεξαγωγή του αγώνα.

 

Ολοι οι αναβάτες ήταν σοβαροί και φαινόταν η πίεση στα πρόσωπά τους όσο πλησίαζε η ώρα του αγώνα. Όταν έφτασε η ώρα για την είσοδο στην πίστα υπήρξε έντονη πίεση σε όλους. Στήθηκαν στην εκκίνηση αλλά δυστυχώς λόγω ατυχήματος στη προηγούμενη κατηγορία που καθιστούσε αναγκαία την είσοδο ελικοπτέρου, όι αγωνιζόμενοι οδηγήθηκαν πάλι στη τέντα της διοργάνωσης. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δημιούργησε σε όλους τους αγωνιζόμενους άγχος και ένταση !!!

 

Άλλαξε το πρόγραμμα και τελικά ο αγώνας ξεκίνησε στις 16:52. Οι αναβάτες έκαναν γύρο προθέρμανσης, στήθηκαν στην εκκίνηση και ξεκίνησαν για τον αναγνωριστικό γύρο. Ξαναστήθηκαν στην εκκίνηση και με τις μοτοσυκλέτες στο φουλ έγινε η εκκίνηση!!! Στη πρώτη στροφή δυστυχώς συγκρούστηκαν και έπεσαν δύο οδηγοί !!! Οχτώ γύροι γεμάτοι προσπεράσεις και συναγωνισμό !!!

 

Τα δύο αδέρφια έκαναν ένα πολύ καλό αγώνα ! Ο Δημήτρης τερμάτισε στην 18 θέση και ο Νίκος στην 23 θέση !!! Όλη η ομάδα ήταν ικονοποιημένη που στον πρώτο αγώνα σε μια τοσο δύσκολη πίστα κατάφεραν τόσο καλό αποτέλεσμα !! Οι μοτοσυκλέτες δούλεψαν σωστά και οι οδηγοί έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια !!!

 

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Smith: Ο καλύτερος αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

Haslam: Το είχαμε προβλέψει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα