• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Haslam: Το είχαμε προβλέψει
Οι ζεστές συνθήκες της Κυριακής έκαναν τη διαφορά
Νέα 14/04/2015 - 14:43

Ο Leon Haslam δήλωσε ικανοποιημένος με τα δυο του αποτελέσματα στην πίστα της Aragon, χάρη στα οποία διατηρείται σε τροχιά Τίτλου πίσω από τον Jonathan Rea.

 

Ο 31χρονος δεν κατάφερε να μείνει κοντά στο μπροστινό γκρουπ στο πρώτο σκέλος, ωστόσο η ανεβασμένη θερμοκρασία τον βοήθησε στο δεύτερο!

 

«Είμαι χαρούμενος. Τα πράγματα ήρθαν περίπου όπως τα είχαμε προβλέψει. Ξέραμε ότι οι Kawasaki θα ήταν δυνατές εδώ. Εδώ κάνουν τις δοκιμές τους. Στο πρώτο σκέλος το περίμενα, αλλά όχι και να είμαι τόσο μακριά».

 

«Από τον πέμπτο γύρο και μετά χάναμε περίπου ένα δευτερόλεπτο στο γύρο. Στις ελεύθερες δοκιμές ήμασταν πιο γρήγοροι, αλλά έπαιζε ρόλο και η πιο χαμηλή θερμοκρασία».


«Κάναμε μερικές αλλαγές, αλλά οι ακόμα πιο ζεστές συνθήκες έκαναν τη διαφορά στο δεύτερο σκέλος. Απογοητεύτηκα που δεν έδωσα μάχη με τον Jonathan. Δεν μπορούσαμε να τον πλησιάσουμε στην πίσω ευθεία».

 

«Δεν ήταν θέμα πρόσφυσης ή ελαστικών. Απλά δεν είχαμε το σωστό γρανάζωμα και δεν ήμασταν γρήγοροι. Όποτε τον πλησίαζα μου έκανε και πάλι διαφορά, σαν το γιογιό! Πίεζα πολύ το μπροστινό και το πίσω. Εδώ που είμαστε, είμαι χαρούμενος που πήρα τους βαθμούς».

Επόμενο άρθρο »

EJC: Θετική παρουσία των Δ&Ν Καρακώστα

« Προηγούμενο άρθρο

45 βαθμοί στην Aragon για τον Rea

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα