• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
45 βαθμοί στην Aragon για τον Rea
"Τα καλύτερα αποτελέσματά μου στην πίστα αυτή!"
Νέα 14/04/2015 - 13:37

Ο Jonathan Rea παραδέχθηκε ότι δεν είχε το ρυθμό να ακολουθήσει τον Chaz Davies στον δεύτερο αγώνα, ωστόσο ήταν πανευτυχής που φεύγει με 45 βαθμούς από την Ισπανία, ενώ μάλιστα δεν ήταν στο 100%!

 

Ο Ιρλανδός είχε να αντιμετωπίσει την άνοδο της θερμοκρασίας και τον πυρετό που τον ταλαιπωρούσε όλο το Σ/Κ, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση στον δεύτερο αγώνα και την πρώτη το πρωί!

 

«Αλλάξαμε το ελαστικό διότι η θερμοκρασία στον αέρα ήταν πάνω από 24oC. Δεν είχα φθορά όλο το Σ/Κ μ’ αυτό διότι δεν έφτασε στην επιθυμητή θερμοκρασία. Υπέφερα και με την αστάθεια στο πίσω μέρος».

 

«Όταν είδα το ρυθμό του Chaz στην αρχή είπα ότι σίγουρα θα “σκοτώσει” το ελαστικό, όμως συνέχιζε απτόητος κι εγώ έμεινα να αγωνίζομαι για τη δεύτερη θέση. Ξέραμε από τις δοκιμές που κάναμε εδώ το χειμώνα, ότι οι Ducati είναι πολύ γρήγορες εδώ».

 

«Μπορούσαν να διατηρήσουν χαμηλά τους χρόνους με τις κρύες συνθήκες. Βελτιωθήκαμε κι εμείς όμως αρκετά από τότε. Είναι τα καλύτερα αποτελέσματα που είχα ποτέ στην Aragon! Δεν ένιωθα καλά όλο το Σ/Κ κι έτσι να κάνω το 1-2...».

 

Η δεύτερη θέση του Rea ήρθε μόλις μερικές ώρες αφότου πανηγύρισε τη νίκη στο πρώτο σκέλος!

 

«Σίγουρα ο Chaz ήταν δυνατότερος από εμένα σήμερα. Ίσως πέρασα πολλούς γύρους πίσω από τον Sykes για να φυλάξω ελαστικό. Ίσως έπρεπε να περάσω και να προσπαθήσω να κάνω διαφορά».

 

«Πάντα προτιμώ το σκληρό μπροστά, σε σχέση με τους άλλους. Ήξερα ότι ο Chaz θα έκανε κίνηση στα φρένα. Προσπαθούσα λοιπόν να φρενάρω πιο αργά παντού ώστε να τον αναγκάσω να ανοιχτεί αν με περνούσε, ό,τι έγινε δηλαδή στη σικέιν». 

Επόμενο άρθρο »

Haslam: Το είχαμε προβλέψει

« Προηγούμενο άρθρο

Πυρ και μανία ο Pol Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα