• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πυρ και μανία ο Pol Espargaro!
Έντονη αντιπαράθεση μέσω twitter
Νέα 14/04/2015 - 11:48

Καπνούς έβγαζε ο Pol Espargaro μετά την πτώση που είχε στον δεύτερο αγώνα της σεζόν στην COTA, με υπαιτιότητα του Scott Redding.

 

Το συμβάν έλαβε χώρα όταν ο Redding έχασε το μπροστινό στα φρένα της πολύ κλειστής Κ11 παρασύροντας στην πτώση και τον Pol Espargaro...

 

«Πάντα απογοητεύεσαι όταν δεν τερματίζεις τον αγώνα, αλλά ακόμα περισσότερο όταν δεν είναι δικό σου το λάθος», σχολίαζε μετά το τέλος ο Pol Espargaro. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέβη αυτό».

 

«Ποτέ δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο! Γιατί να θες να κερδίσεις τον αγώνα στον πρώτο γύρο; Έχεις ακόμα 20 μπροστά σου!»

 

«Αν είσαι τόσο καλός, αν είσαι τόσο ταλαντούχος, θα ανακάμψεις. Όπως για παράδειγμα ο Valentino στο Qatar που ήταν πολύ πίσω αλλά κέρδισε τον αγώνα! Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς έκανε (σ.σ. ο Redding) τόσα λάθη σ’ ένα γύρο».

 

«Παραλίγο να πέσει με τον Lorenzo στην Κ1, όταν και άνοιξε το γκάζι και λίγο έλειψε να χάσει τον έλεγχο. Στην Κ5 ανοίχτηκε και μετά στην Κ8 ο αδερφός μου ήταν πίσω μου. Φρέναρε αργά, αλλά ο Scott ακόμα πιο αργά σε μια πολύ κλειστή στροφή».

 

«Ήταν ξεκάθαρο ότι κάποια στιγμή θα έπεφτε».

 

Αυτό που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον Ισπανό άσο της Monster Tech3, ήταν το γεγονός ότι δεν ήρθε ο Redding να του ζητήσει συγγνώμη!

 

«Όταν κάνεις λάθος και καταστρέφεις το Σ/Κ ενός άλλου, πήγαινε και πες ένα συγγνώμη! Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις. Αλλά όχι. Δεν τον ενδιαφέρει. Ακόμα και με τη συγγνώμη όμως, χάσαμε ένα Σ/Κ που δουλέψαμε καλά και μπορεί να είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα».

 

Στη συνέχεια ο Pol Espargaro σχολίασε στο twitter το γεγονός ότι ο Βρετανός δεν του ζήτησε συγγνώμη, ξεκινώντας μια μίνι αντιπαράθεση των δυο που μπορείτε να διαβάσετε στις φωτογραφίες. 

Επόμενο άρθρο »

45 βαθμοί στην Aragon για τον Rea

« Προηγούμενο άρθρο

«Μια μικρή νίκη» για Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα