• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Τώρα είναι η αληθινή μάχη!
Ερχόμαστε στο Qatar για να παλέψουμε για τη νίκη!
Νέα 24/03/2015 - 17:44

Με στόχο να εξαλείψει δια παντός τις περσινές μνήμες της πτώσης του στον πρώτο κιόλας γύρο του αγώνα στο Qatar, ο Jorge Lorenzo φτάνει στην πίστα Losail έτοιμος να δώσει την «αληθινή» μάχη για τη νίκη!

 

Όπως και οι αντίπαλοί του, έτσι και ο Ισπανός άσος της Movistar Yamaha, έχασε την τρίτη - και σημαντικότερη - ημέρα των δοκιμών στο Qatar, ωστόσο παραμένει αισιόδοξος ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος αυτό το Σ/Κ.

 

«Ανυπομονώ να μπω στην πίστα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα! Ολοκληρώσαμε με θετικό τρόπο τα χειμερινά τεστ, τόσο από πλευρά αξιολόγησης εξαρτημάτων, όσο και από πλευρά απόδοσης», σχολίασε ο Lorenzo.

 

«Κάναμε καλή δουλειά στια δοκιμές και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα. Δυστυχώς η συγκεκριμένη πίστα δεν ταιριάζει τόσο πολύ στην Μ1 και στο πρόσφατο τεστ είχαμε δυσκολίες να βρούμε το κατάλληλο set-up».

 

«Χάσαμε και την τελευταία ημέρα εξαιτίας της βροχής, όμως τώρα έχουμε μπροστά μας την πρώτη πρόκληση του Πρωταθλήματος, την πρώτη αληθινή μάχη και πάμε στην Losail για να παλέψουμε για τη νίκη».

 

«Θέλω να ξεχάσω τι έγινε εδώ πριν ένα χρόνο, με την πτώση μου στον πρώτο γύρο. Ευτυχώς φέτος ερχόμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση και μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα στο πρώτο μισό της σεζόν».

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις ώρες των μεταδόσεων στην ελληνική τηλεόραση.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν βλέπω την ώρα να αρχίσουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati στο Qatar έβγαλε φτερά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα