• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν βλέπω την ώρα να αρχίσουμε!
Αυτό το Σ/Κ θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον!
Νέα 24/03/2015 - 17:52

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez, περιμένει ένα «...ενδιαφέρον» Σ/Κ στο Qatar, καθώς ο 22χρονος αναβάτης θα ξεκινήσει αυτό το Σ/Κ την προσπάθειά του να κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Τίτλο της μεγάλης κατηγορίας.

 

Πέρυσι, το Qatar ήταν η αφετηρία των δέκα συνεχόμενων νικών του Ισπανού άσου, ενώ φέτος πηγαίνει στην έρημο της Doha στο 100% της φυσικής του κατάστασης, μιας και πέρυσι προερχόταν από έναν τραυματισμό στο πόδι.

 

«Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε! Ο χειμώνας ήταν μεγάλος και το τεστ στο Qatar τέλειωσε νωρίς εξαιτίας της βροχής, αλλά νιώθω σίγουρος λίγο πριν ξεκινήσουμε το πρώτο αγωνιστικό Σ/Κ», σχολίασε ο Marquez.

 

«Η συγκεκριμένη πίστα δεν είναι στις αγαπημένες μου, αλλά παραμένει διασκεδαστική και σηματοδοτεί την αρχή του Πρωταθλήματος, κάτι που από μόνο του είναι καταπληκτικό! Θα δούμε πως θα είναι η πίστα μετά τη βροχή την περασμένη εβδομάδα».

 

«Ως συνήθως, θα χρειαστεί να περάσουν από την πίστα οι μικρότερες μοτοσυκλέτες των άλλων κατηγοριών για να καθαρίσει η αγωνιστική γραμμή και μετά θα φανεί πως σε τι επίπεδο θα είναι η πρόσφυση».

 

«Υπάρχουν πάρα πολλοί γρήγοροι αναβάτες σε γρήγορες μοτοσυκλέτες - όπως είδαμε και στις δοκιμές άλλωστε - κι έτσι αυτό το πρώτο Σ/Κ θα είναι το λιγότερο ενδιαφέρον σίγουρα!»

 

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις ώρες των μεταδόσεων στην ελληνική τηλεόραση.

 
 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θα είμαστε όλοι κοντά στο Qatar!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Τώρα είναι η αληθινή μάχη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα