• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θα είμαστε όλοι κοντά στο Qatar!
Η M1 έχει βελτιωθεί πολύ, θέλουμε όμως ακόμα πολλή δουλειά
Νέα 24/03/2015 - 17:53

Ο Valentino Rossi ξεκινά τη νέα αγωνιστική σεζόν - την 20η του στα GP!! - θέλοντας να διατηρήσει το εξαιρετικό του ρεκόρ στην πίστα του Qatar.

 

Ο Vale έχει πάρει τρεις νίκες και τέσσερεις δεύτερες θέσεις στην πίστα Losail, ενώ έχουμε να θυμόμαστε τις εκπληκτικές μάχες τις οποίες έδωσε με τον Marc Marquez, υπό το φως των προβολέων τα δυο προηγούμενα χρόνια.

 

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής - ο οποίος μαζί με τον Lorenzo - δοκίμασε το νέο seamless κιβώτιο της Yamaha στο Qatar στο πρόσφατο τεστ, είναι πανέτοιμος για τον πρώτο αγώνα!

 

«Μετά από πολλές ημέρες δοκιμών, είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε τον πρώτο αγώνα της σεζόν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα των δοκιμών», σχολίασε ο Rossi.

 

«Η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί πολύ, όμως θέλουμε ακόμα αρκετή δουλειά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το τεστ εξαιτίας της βροχής και θα είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τη δουλειά με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Στο Qatar - όπως όλα δείχνουν - θα έχουμε πολλούς γρήγορους αναβάτες κι έτσι όλοι θα είμαστε κοντά σε χρόνους. Τουλάχιστον αυτό μας έδειξαν οι δοκιμές. Είμαι έτοιμος, νιώθω καλά και έχουμε όλοι υψηλό κίνητρο!»

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις ώρες των μεταδόσεων στην ελληνική τηλεόραση.

 
 

Επόμενο άρθρο »

«Χαρούμενος και σίγουρος» ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν βλέπω την ώρα να αρχίσουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα