• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Χαρούμενος και σίγουρος» ο Pedrosa!
Το πρώτο Σ/Κ του Πρωταθλήματος είναι ανέκαθεν δύσκολο
Νέα 25/03/2015 - 16:01

Ο Dani Pedrosa ελπίζει να μεταφέρει την καλή του παρουσία στα χειμερινά τεστ και στον πρώτο αγώνα της σεζόν, ο οποίος θα γίνει στο Qatar αυτή την Κυριακή, στις 20:30 το βράδυ (δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις ώρες των μεταδόσεων στην ελληνική τηλεόραση).

 

Ο αναβάτης της Repsol Honda εξήρε την πολύ καλή δουλειά που έγινε στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας το χειμώνα, μετά το πρώτο τεστ στην πίστα της Valencia τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ υπογράμμισε ότι νιώθει πολύ άνετα στο γκαράζ του, μετά τις αλλαγές προσωπικού στις οποίες προχώρησε πέρυσι.

 

«Δυστυχώς οι δοκιμές στο Qatar και το πρόγραμμά μας διεκόπη νωρίς εξαιτίας του καιρού, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος που ξεκινά η σεζόν. Από την Valencia και μέχρι τώρα η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί πολύ κι έτσι θέλω να ευχαριστήσω το HRC αλλά και την ομάδα μου με τα νέα πρόσωπα, με τα οποία υπάρχει πλέον περισσότερη εξοικείωση».

 

«Το πρώτο αγωνιστικό Σ/Κ είναι πάντα λίγο δύσκολο, διότι θέλεις ώρα να βρεις και πάλι ρυθμό αλλά κι επειδή έχει διάρκεια τεσσάρων ημερών, αντί για τρεις που είναι το συνηθισμένο και είναι λίγο κουραστικό. Όμως είμαστε έτοιμοι να βγούμε στην πίστα και να “βγάλουμε” όλη τη σκληρή δουλειά των δοκιμών».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Θα τα πάμε καλά στο Qatar!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θα είμαστε όλοι κοντά στο Qatar!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα