• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολλές δυσκολίες για τον Sykes
«Αποδεκτή» η 3η θέση, δεδομένων των συνθηκών
Νέα 24/03/2015 - 10:37

Ο Tom Sykes δεν μπορεί να κάνει «...ακριβώς αυτό» που θέλει πάνω στην ZX-10R και ως αποτέλεσμα επισκιάστηκε πλήρως από τον νέο του ομόσταυλο στον Γύρο της Ταϋλάνδης που ολοκληρώθηκε χτες.

 

Μετά το απογοητευτικό του ξεκίνημα στην Αυστραλία, ο Sykes ήλπιζε για κάτι καλύτερο στον δεύτερο Γύρο, ωστόσο έμεινε οχτώ και δεκατέσσερα δευτερόλεπτα πίσω από τον Jonathan Rea στα δυο σκέλη χτες.

 

Παρά το ότι κατάφερε να πάρει το πρώτο του φετινό βάθρο, στον πρώτο αγώνα, ο Sykes παραδέχεται ότι αυτή η τρίτη θέση (που ήρθε μετά από πτώση του Lowes που ήταν μπροστά του) είναι απλά αποδεκτή...

 

«Πήραμε το πρώτο βάθρο για φέτος κι αυτό σημαίνει ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά και το βάθρο δεν είναι άσχημο, αν σκεφτεί κανείς την αίσθηση που είχα στη μοτοσυκλέτα».

 

«Δεν μπορώ να κάνω ακόμα ακριβώς ό,τι θα ήθελα. Δεν είχαμε καμία απάντηση γι’ αυτούς που τερμάτισαν μπροστά μας. Προσπαθήσαμε στο μέγιστο βαθμό και η τρίτη θέση είναι αποδεκτή, δεδομένου του πως είμαστε τώρα».

 

«Γενικά είχα αρκετά θεματάκια στον δεύτερο αγώνα και ειδικά η είσοδος στις στροφές με προβλημάτιζε λίγο. Από την πλευρά μας, δεν μένει κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Επιστροφή στο βάθρο για Lowes!

« Προηγούμενο άρθρο

Haslam: Σημαντικό βήμα εμπρός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA