• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστροφή στο βάθρο για Lowes!
Ήμασταν ένα λάθος μακριά από ένα δυνατό Σ/Κ!
Νέα 24/03/2015 - 12:13

Ο Alex Lowes ήταν πανευτυχής που κατάφερε κι επέστρεψε στο βάθρο των SBK, παρά το ότι θα μπορούσε να τα είχε διπλασιάσει αν δεν έκανε το λάθος στον πρώτο αγώνα.

 

Όπως και στην Αυστραλία πριν από έναν μήνα, έτσι και στην Ταϋλάνδη, ο Lowes ήταν πολύ καλό στον ένα γύρο, όμως αυτή τη φορά - σε αντίθεση με το Phillip Island - ο αναβάτης της Suzuki μετέφερε τον καλό του ρυθμό και στους αγώνες.

 

Δυστυχώς όμως για τον Lowes, ένας λάθος υπολογισμός στην επικίνδυνη τελευταία στροφή της πίστας του στοίχισε μια πτώση και παρά το ότι στο τέλος τερμάτισε έκτος, η Επιτροπή τον έριξε στην έβδομη θέση επειδή προσπέρασε όταν είχαν βγει οι κίτρινες σημαίες.

 

Χωρίς να πτοηθεί, ο Lowes επέστρεψε δριμύτερος στο δεύτερο σκέλος όπου και πήρε την τρίτη θέση, που αποτελεί μόλις το τρίτο βάθρο της καριέρας του στα SBK και το πρώτο φετινό για τον ίδιο και την Suzuki.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την τρίτη θέση, η οποία σημαίνει πολλά για εμάς μετά το Phillip Island. Ειλικρινά θα έπρεπε να είχα δυο βάθρα, αλλά δεν απέφυγα το λάθος. Δουλέψαμε πολύ σκληρά με την ομάδα και αν καταφέρουμε να παραμείνουμε σ’ αυτό το επίπεδο, θα έχουμε μια καταπληκτική χρονιά».

 

«Είναι κρίμα για την ποινή με τις κίτρινες σημαίες. Δεν ξέρω τι έγινε... ο Salom βγήκε εκτός στην Κ4 κι εγώ με τον Bayliss τον περάσαμε, αλλά στην επόμενη στροφή είδα την κίτρινη σημαία. Ό,τι έγινε, έγινε αν και θα ήταν ωραίο να είχα δυο θέσεις μέσα στην πρώτη εξάδα».

 

«Έτσι, ήμασταν ένα λάθος μακριά από το να είχαμε ένα δυνατό Σ/Κ. Είμαι χαρούμενος όμως με τον δεύτερο αγώνα, ήμουν επιθετικός στο ξεκίνημα και παρέμεινα σταθερός στη συνέχεια. Ήταν ένας ωραίος τρόπος να ευχαριστήσω τα παιδιά για τη σκληρή δουλειά τους».

Επόμενο άρθρο »

Redding: Η εξάδα είναι ρεαλιστικός στόχος!

« Προηγούμενο άρθρο

Πολλές δυσκολίες για τον Sykes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα