• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Haslam: Σημαντικό βήμα εμπρός!
Ο Rea ήταν πολύ απλά πιο γρήγορος
Νέα 23/03/2015 - 15:33

Παρά το ότι είδε τον Jonathan Rea να παίρνει δυο διπλές νίκες στην Ταϋλάνδη, ο Leon Haslam παραμένει κοντά στη βαθμολογία με τον Ιρλανδό οδηγό της Kawasaki, μετά τις δυο δεύτερες θέσεις που πήρε χτες.

 

Οι χτεσινές εμφανίσεις του Haslam επιβεβαίωσαν τη δυναμική του αναβάτη ο οποίος πήρε την πρώτη του νίκη μετά από πέντε χρόνια στον προηγούμενο Γύρο, στο ντεμπούτο του με τα χρώματα της Aprilia.

 

Ο Haslam ήταν και πάλι δυνατός στην Ταϋλάνδη, ξεκινώντας από την πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης, όμως μπλέχτηκε σε μάχες στις αρχές και των δυο αγώνων, κάτι που έδωσε το δικαίωμα στον Rea να ξεφύγει μπροστά.

 

«Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά. Μεταξύ των δυο αγώνων, καταφέραμε και κάναμε ένα σημαντικό βήμα εμπρός! Ο Rea ήταν απλά πολύ γρήγορος», σχολίασε ο αναβάτης της Aprilia.

 

«Εμείς αποφασίσαμε να βάλουμε το πιο σκληρό μπροστινό κι ενδεχομένως με το πιο μαλακό να ήμασταν πιο γρήγοροι στην αρχή, αλλά δεν μας έδινε τις εγγυήσεις για όλη τη διάρκεια του αγώνα».

 

«Πάντως είμαι ευχαριστημένος και ειδικά μιας και αν κάνουμε τη σύγκριση με την Παρασκευή βελτιωθήκαμε πολύ. Οπωσδήποτε είναι εξαιρετικό να είσαι στο βάθρο στους δυο πρώτους Γύρους του Πρωταθλήματος».

Επόμενο άρθρο »

Πολλές δυσκολίες για τον Sykes

« Προηγούμενο άρθρο

Οριστικό αντίο από Bayliss!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA