• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οριστικό αντίο από Bayliss!
Ήταν ωραία! Ήθελα να αγωνιστώ για μια ακόμη φορά μετά την Αυστραλία!
Νέα 23/03/2015 - 14:28

Για τον Troy Bayliss ο Γύρος στην Ταϋλάνδη ήταν και το οριστικό του αντίο στην ενεργό δράση!

 

Ο Αυστραλός θρύλος ήταν όγδοος για το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου αγώνα, διαχειριζόμενος εξαιρετικά το ελαστικό του, θέση που κράτησε μέχρι τέλους.

 

Δυστυχώς όμως η Επιτροπή έκρινε ότι ο Bayliss έκανε μια προσπέραση με τις κίτρινες σημαίες να κυματίζουν κάτι που του κόστισε μια θέση.

 

Στο δεύτερο σκέλος και παρά το ότι είχε καταφέρει να ανέβει ως την έκτη θέση στα πρώτα στάδια του αγώνα, εν τούτοις ο Bayliss δεν κατάφερε να διατηρήσει υψηλό το ρυθμό του μέχρι τέλους, όταν και πέρασε τη γραμμή τερματισμού στην 11η θέση.

 

«Με δεδομένο ότι οι συνθήκες εδώ ήταν από τις χειρότερες που έχω αντιμετωπίσει, μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος», σχολίασε ο Bayliss.

 

«Ποτέ δεν μου αρέσει όταν έχει τέτοια ζέστη και οι αγώνες ήταν απαιτητικοί και δύσκολοι, ειδικά ο πρώτος όταν δεν κατάφερα να πιω καθόλου από τη φόρμα μου!»

«Πίστευα ότι θα τα πήγαινα λίγο καλύτερα στον δεύτερο, όμως ήξερα ότι ήταν δύσκολο και φαντάζομαι ότι δεν τα πήγα και τόσο άσχημα. Ήταν ωραία!»

 

«Επέστρεψα κάτω από ειδικές συνθήκες και ήθελα να αγωνιστώ για μια ακόμη φορά μετά το Phillip Island για να δω πως θα τα πήγαινα».

 

«Λατρεύω τους αγώνες, τους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ, την Ducati και ήταν φοβερό που αγωνίστηκα με την Panigale R. Ήμουν τυχερός που τελείωσα την καριέρα μου σώος και αβλαβής και είδα ότι μπορώ ακόμα να είμαι γρήγορος».

 

«Τώρα όμως έχει έρθει η ώρα να επιστρέψω στη ζωή μου με την οικογένειά μου στην Αυστραλία. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την υποστήριξή τους. Πλέον αφήνω τα πράγματα στους μικρότερους σε ηλικία και ταλαντούχους αναβάτες».

Επόμενο άρθρο »

Haslam: Σημαντικό βήμα εμπρός!

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Το τέλειο διπλό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA