• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Το τέλειο διπλό!
Εδραιώνεται ως το μεγάλο φαβορί για τον Τίτλο!
Νέα 23/03/2015 - 12:59

Ο Jonathan Rea θα απολαύσει τις δυο νίκες του στην πίστα Chang της Ταϋλάνδης, καθώς ο αναβάτης της Kawasaki αρχίζει να εδραιώνεται ως το μεγάλο φαβορί για τον φετινό Τίτλο στα SBK.

 

Ένα μήνα μετά το καταπληκτικό του ντεμπούτο με τους πράσινους στο Phillip Island, ο Rea ήταν ασταμάτητος στην καινούργια πίστα της Ταϋλάνδης και νίκησε και τους δυο αγώνες έχοντας το προβάδισμα από την αρχή και χωρίς να το χάσει σε κανένα σημείο!

 

Ήταν το τέλειο Σ/Κ για τον πρώην οδηγό της Honda, ο οποίος αφού πήρε την pole position το Σάββατο, άρπαξε τους 50 βαθμούς από τους αντιπάλους του και είναι ήδη 45 βαθμούς μπροστά από τον τρίτο στη βαθμολογία!

 

«Για μένα ήταν το τέλειο Σ/Κ, έχοντας πάρει την pole position και τις δυο νίκες στους αγώνες. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο. Η μοτοσυκλέτα πάντα έχει περιθώρια για να γίνει καλύτερη, αλλά ήδη από την αρχή εδώ ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο».

 

«Οι χρόνοι μου ήταν καλοί, ο ρυθμός μου γρήγορος κι έχω εμπιστοσύνη να πιέζω στο όριο μιας και καταλαβαίνω τη μοτοσυκλέτα και η βάση που έχουμε είναι πολύ καλή. Δεν έχω πολλές διπλές νίκες στην καριέρα μου. Δεν έρχονται τόσο συχνά και γι’ αυτό θέλω να απολαύσω αυτή τη στιγμή».

Επόμενο άρθρο »

Οριστικό αντίο από Bayliss!

« Προηγούμενο άρθρο

Παραπάνω δύναμη θέλει ο απογοητευμένος Davies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα