• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παραπάνω δύναμη θέλει ο απογοητευμένος Davies
Δυο πτώσεις σε κάθε σκέλος είχε χτες ο Ιταλός αναβάτης της Aruba.it Ducati
Νέα 23/03/2015 - 11:27

Ιδιαίτερα ζεστές συνθήκες αντιμετώπισαν οι οδηγοί της Aruba.it Ducati στους χτεσινούς αγώνες της Ταϋλάνδης, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 30oC στον αέρα και να αγγίζει τους 50oC στην άσφαλτο!

 

Στον πρώτο αγώνα, ο Chaz Davies κατάφερε να ανέβει αμέσως στην τέταρτη θέση, από την έκτη που ξεκίνησε, και συνέχιζε να μάχεται με τους αντιπάλους του ώσπου μια πτώση στον ένατο γύρο, τον έριξε στην 15η θέση. Παρά την ατυχία του, ο Βρετανός κέρδισε τέσσερεις θέσεις και τερμάτισε 11ος.

 

Στον δεύτερο αγώνα και πάλι ο Davies ξεκίνησε πολύ δυνατά και γρήγορα πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση, διεκδικώντας επί ίσοις όροις μια θέση στο βάθρο.

 

Ωστόσο και πάλι μια ατυχία του κόστισε, καθώς έχασε το πίσω κι έπεσε και παρά το ότι επανήλθε κι έκανε ταχύτατους γύρους, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 15η θέση.

 

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με τους αγώνες. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, διότι συνεχώς έπρεπε να πιέζω, να οδηγώ στο όριο και να παλεύω με τους άλλους. Το γεγονός ότι η πίστα έχει τρεις ευθείες δεν ήταν καλό για εμάς», σχολίασε ο Davies που πλέον είναι έκτος στη βαθμολογία με 38 βαθμούς.

 

«Στο δεύτερο αγώνα κάναμε κάποιες αλλαγές, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν το ίδιο, μόνο η πτώση ήταν διαφορετική καθώς έχασα την πρόσφυση στον πίσω τροχό καθώς έμπαινα στην Κ3».

 

Στη συνέχεια οι χρόνοι ήταν καλοί και όταν ήμουν μόνος είχα λιγότερες δυσκολίες. Όταν παλεύω με άλλους, έχω πολλά προβλήματα με την αρχική επιτάχυνση και στην ευθεία, χάνοντας έδαφος πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να πιέσω στην είσοδο».

 

«Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του Borgo Panigale ότι θα μας βρουν παραπάνω δύναμη στους επόμενους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Rea: Το τέλειο διπλό!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Miller συναντά τους Ιταλούς οπαδούς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα