• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προκαλούν «ανησυχίες» οι GP15!
Εξαιρετική σημερινή παρουσία των κόκκινων!
Νέα 24/02/2015 - 16:43

Μόλις δυο ημέρες έχουν στη διάθεσή τους τη νέα GP15 οι Andrea Dovizioso και Andrea Iannone, ωστόσο και οι δυο τους έμειναν ικανοποιημένοι με την πρόοδο που έχουν σημειώσει.

 

Μετά την πρώτη γεύση που πήραν χτες, το δίδυμο της εργοστασιακής Ducati επωμίστηκε το βάρος να ξεκινήσει λεπτομερείς δοκιμές πάνω στο set-up της ολοκαίνουργιας μοτοσυκλέτας τους.

 

Σήμερα ήταν η σειρά του Andrea Iannone να κάνει τον καλύτερο χρόνο ανάμεσα στους δυο ομόσταυλους. Ο Ιταλός ήταν εντυπωσιακός από το ξεκίνημα και γρήγορα κατέβασε το χρόνο του κατά δυο δευτερόλεπτα σε σχέση με χτες!

 

Λίγα λεπτά μάλιστα πριν από το τέλος, ο Iannone κατάφερε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο (κατά 4 δέκατα) και να σκαρφαλώσει στην εξαιρετική τρίτη θέση, με διαφορά μόλις δυο δέκατα από την κορυφή.

 

«Σίγουρα η σημερινή ημέρα ήταν καταπληκτική. Από το πρωί που βγήκαμε στην πίστα είχα καλή αίσθηση πάνω στην GP15 και είμαι χαρούμενος που μέρα με την ημέρα και καθώς κάνουμε περισσότερα χιλιόμετρα, έχω καλύτερη αίσθηση», σχολίασε.

 

«Βελτιώσαμε κι το στήσιμο της μοτοσυκλέτας και μάλιστα αρκετά γρήγορα. Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που βγάλαμε σήμερα κι έκανα το χρόνο μου σήμερα με το σκληρό ελαστικό. Η μοτοσυκλέτα βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα».

 

Επιπρόσθετα και ο Dovizioso κατάφερε να ρίξει το χτεσινό του χρόνο, γράφοντας 2:00.250 το πρωί. Το απόγευμα έκανε μερικούς γρήγορους γύρους κοντά στον πρωινό του χρόνο, αν και δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει και στο τέλος έμεινε τέταρτος, μόλις ένα δέκατο πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

«Σήμερα και πάλι, τα πήγαμε καλά. Είμαι χαρούμενος όταν συγκρίνω τους χρόνους μου με των άλλων», σχολίασε ο Andrea Dovizioso.

 

‘Όμως ακόμα έχουμε πολλή δουλειά, υπό την έννοια ότι είμαστε γρήγοροι αλλά ακόμα δεν μπορώ να οδηγήσω όπως θέλω και η αίσθησή μου με το μπροστινό δεν είναι ιδανική», πρόσθεσε.

 

«Δουλεύουμε σκληρά και δοκιμάζουμε πάρα πολλά και διαφορετικά set-up για να καταλάβουμε τη μοτοσυκλέτα, διότι είναι πολύ διαφορετική από την GP14».

 

«Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε ενθουσιασμένοι, διότι η μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη αλλά χρειαζόμαστε κι άλλο χρόνο για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Σήμερα είχα περισσότερη ενέργεια!

« Προηγούμενο άρθρο

Επέστρεψε στην κορυφή ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα