• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επέστρεψε στην κορυφή ο Marquez!
Λύθηκαν τα θέματα με τα μπροστινά φρένα
Νέα 24/02/2015 - 16:36

Έχοντας ξεπεράσει τα όποια προβλήματα με τα μπροστινά του φρένα, ο Marc Marquez επέστρεψε στην κορυφή μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας των δοκιμών στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:59.844 κι έριξε το βάρος του στις ρυθμίσεις των ηλεκτρονικών, προσπαθώντας να καλύψει όσο περισσότερο από το χαμένο έδαφος της πρώτης ημέρας.     

 

«Βελτιωθήκαμε σε σχέση με χτες γιατί βρήκαμε το πρόβλημα με τα φρένα και σήμερα δοκιμάσαμε τα νέα εξαρτήματα για το set-up, τα ηλεκτρονικά και το χαρακτήρα του κινητήρα», σχολίασε.

 

«Βρήκαμε κάτι και το απόγευμα οδηγούσα καλά. Αύριο θα συγκεντρωθούμε περισσότερο στο πλαίσιο. Ενδεχομένως να μην έχω χρόνο για προσομοίωση, διότι πρέπει να καλύψουμε το έδαφος. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι για το Qatar».

 

Ο Marquez είχε και μια μικρή πτώση στην 4η στροφή, όταν έχασε λίγο τη γραμμή του και πάτησε σε βρώμικο σημείο της πίστας.

 

«Λυπάμαι για την ομάδα διότι ήταν μια ηλίθια πτώση. Ανοίχτηκα κι έχασα τη γραμμή μου και μετά έχασα το μπροστινό. Έχω δυο μοτοσυκλέτες, αυτή που είχα στο προηγούμενο τεστ και μια παραπλήσια με μια μικρή διαφορά στο πλαίσιο».

 

«Νιώθω πλέον πολύ καλά με τη μοτοσυκλέτα που είχα στην Sepang1, όμως αύριο θα χρησιμοποιήσω την άλλη και θα δούμε τι θα γίνει».

Επόμενο άρθρο »

Προκαλούν «ανησυχίες» οι GP15!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ανησυχώ με την Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα