• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Σήμερα είχα περισσότερη ενέργεια!
Δοκίμασε πίσω φρένο στον αντίχειρα ο Ισπανός
Νέα 24/02/2015 - 21:59

Ο Jorge Lorenzo άφησε πίσω του τη δύσκολη πρώτη ημέρα των δοκιμών στην Sepang2 και σκαρφάλωσε ως τη δεύτερη θέση την Τρίτη. Ο Ισπανός δοκίμασε φυσικά το νέο seamless κιβώτιο, αλλά πειραματίστηκε και μ’ ένα πίσω φρένο στον αντίχειρα!

 

«Συγκρίναμε σήμερα και πάλι το παλιό με το νέο κιβώτιο. Υπάρχουν μερικά αρνητικά και μερικά θετικά. Στη βροχή ίσως το παλιό να είναι καλύτερο, αλλά στο στεγνό μπορείς να φρενάρεις καλύτερα με το καινούργιο. Μπορούμε να το βελτιώσουμε κι άλλο στο μέλλον», σχολίασε.

 

«Στη βροχή (σ.σ. την Δευτέρα εννοεί) ήταν απότομο στα κατεβάσματα, έχεις μειωμένη πρόσφυση και κουνιόταν περισσότερο η μοτοσυκλέτα αν δεν ήσουν στην ευθεία».

 

Αναφερόμενος στο φρένο στον αντίχειρα, δήλωσε: «Στην Κίνα, όταν έσπασα και τους δυο μου αστραγάλους (σ.σ. το 2008) έχασα δύναμη ειδικά στον δεξί. Δεν μπορώ να φρενάρω δυνατά με το πόδι κι έτσι κάναμε αυτό το πείραμα. Προτιμώ όμως τον παραδοσιακό τρόπο. Το είχαμε δοκιμάσει αυτό και πέρυσι».

 

«Σήμερα είχα περισσότερη ενέργεια, διότι με το jet lag την πρώτη ημέρα δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά και ήμουν κουρασμένος. Ήταν γλιστερή και η πίστα κι έτσι οι ρυθμίσεις μας από την προηγούμενη φορά δεν δούλεψαν. Τρεις παράγοντες έπαιξαν σπουδαίο ρόλο: η οδήγησή μου, οι ρυθμίσεις και γενικότερα η ενέργεια».

 

«Για αύριο δεν έχουμε και πολλά να δοκιμάσουμε. Ίσως μερικές ρυθμίσεις, κάτι στα ηλεκτρονικά, ενώ θα πρέπει να ελέγξουμε και τα χιλιόμετρα που γράφει το νέο κιβώτιο. Έτσι θα κάνω κι άλλους γύρους με το παλιό και θα κρατήσουμε το καινούργιο για το Qatar».

Επόμενο άρθρο »

Sepang2 Ημέρα 3: Οι χρόνοι στις 14:00

« Προηγούμενο άρθρο

Προκαλούν «ανησυχίες» οι GP15!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα