• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ανησυχώ με την Ducati!
Μπορεί να παλέψει με τις Honda-Yamaha
Νέα 24/02/2015 - 15:35

Μετά από μια εντυπωσιακή παρουσία των GP15 σήμερα - δεύτερη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Sepang - ο Valentino Rossi υπογράμμισε την πεποίθησή του ότι η νέα μοτοσυκλέτα των κόκκινων θα είναι σε θέση να απειλήσει τις εργοστασιακές Honda και Yamaha στο φετινό Πρωτάθλημα!

 

Το χρόνιο πρόβλημα της υποστροφής έχει λυθεί πλέον και η πρόσβαση των κόκκινων στο πιο μαλακό ελαστικό, αποτελούν επιπρόσθετους λόγους για να αρχίσουν να ανησυχούν τα Ιαπωνικά εργοστάσια.

 

«Είμαι κάπως ανήσυχος με την Ducati, μιας και ήδη η παλιά τους μοτοσυκλέτα δεν ήταν τόσο κακή», σχολίασε ο Valentino Rossi μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας δοκιμών στην πίστα της Sepang.

 

«Στον ένα γύρο έχουν το πλεονέκτημα με το πιο μαλακό ελαστικό, αλλά ήδη με την προηγούμενη μοτοσυκλέτα τους ήταν αρκετά γρήγοροι. Ο Iannone είχε κάνει εδώ στο πρώτο τεστ 1:59.3!»

 

«Η καινούργια τους μοτοσυκλέτα δείχνει καλύτερη και οι οδηγοί τους είναι πολύ χαρούμενοι. Έτσι, αν καταφέρουν και κάνουν ακόμα ένα βήμα θα μπορούν να μένουν στην κορυφή. Νομίζω λοιπόν ότι η Ducati μπορεί να παλέψει με τις Honda και τις Yamaha».

 

«Στα ελεύθερα νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να μείνουμε μπροστά τους, διότι με το έξτρα μαλακό ελαστικό έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Στον αγώνα ελπίζω να έχουμε το πάνω χέρι, όπως συνέβαινε και πέρυσι ειδικά από το δεύτερο μισό».

Επόμενο άρθρο »

Επέστρεψε στην κορυφή ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang2 Ημέρα 2: Πρώτο χρόνο ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα