• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Lowes: Μπορώ και πιο γρήγορα!
Έλεγε πριν την έναρξη της σεζόν στο Phillip Island!
Νέα 20/02/2015 - 10:27

Ο Alex Lowes ισχυρίζεται ότι δεν έχει έρθει ακόμα η «....μεγάλη βελτίωση», παρά το γεγονός ότι κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση της λίστας με τους χρόνους, στο πρόσφατο διήμερο τεστ των SBK στο Phillip Island.

 

Ο αναβάτης της Voltcom Crescent Suzuki κατάφερε να ρίξει το χρόνο του τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:30.859 αποκτώντας ένα μικρό προβάδισμα έναντι του δεύτερου Jonathan Rea.

 

Ο αναβάτης της Suzuki επανέλαβε και σήμερα το πρωί τον εντυπωσιακό του χρόνο - 1:30.855 - που είναι και ο καλύτερος της σημερινής, πρώτης, ημέρας του εναρκτήριου Γύρου της σεζόν 2015 των SBK!

 

Διαβάστε τι έλεγε μετά το τέλος των δοκιμών στην Αυστραλία, στην αρχή της εβδομάδας:

 

«Ήταν καλό τεστ και ολοκληρώσαμε ένα λεπτομερές πρόγραμμα δοκιμών. Δεν υπάρχουν και πολλά που θα θέλαμε να δούμε και δεν το κάναμε κι έτσι ήταν δυο πολυάσχολες ημέρες, με τους μηχανικούς να δουλεύουν πραγματικά σκληρά».

 

«Η GSX-R είναι πολύ καλή τώρα. Θα κάνουμε μερικές αλλαγές για το Σ/Κ, λαμβάνοντας υπόψη τη θερμοκρασία, ενώ θα κάνουμε και μικρές αλλαγές στα ηλεκτρονικά και στις ρυθμίσεις του πλαισίου».

 

«Η μεγάλη βελτίωση όμως έρχεται και θα είναι από εμένα! Ξέρω μερικά σημεία που μπορώ να τα αλλάξω και να οδηγώ διαφορετικά. Έκανα και προσομοίωση, προσπάθησα πολύ    κι έμεινα εντός ορίων».

 

«Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τη σκληρή δουλειά κι ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε την πρόοδο και κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού Σ/Κ».

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez Test: Ημέρα 3

« Προηγούμενο άρθρο

Oxley: Τα μεγάλα ερωτήματα (Μέρος 1ο)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα