• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test: Ημέρα 3
Κυρίαρχος στην Ισπανία ο Zarco!
Νέα 20/02/2015 - 11:32

Μετά τον ταχύτερο χρόνο που πέτυχε στην πίστα της Valencia, ο Johann Zarco επιβεβαίωσε την καταπληκτική κατάσταση που βρίσκεται και πήρε την πρώτη θέση και στις δοκιμές της Jerez!

 

Το κρύο της πρώτης ημέρας έδωσε τη θέση του στη ζέστη τις επόμενες δυο και οι αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας κατάφεραν να πάρουν το μέγιστο από τις μοτοσυκλέτες τους.

 

Στο τέλος της τρίτης ημέρας, ο Johann Zarco είχε τον καλύτερο χρόνο - 1:42.121 - που πέτυχε στο δεύτερο session της τρίτης ημέρας.

 

Πίσω από τον Γάλλο ήταν ο Βρετανός Sam Lowes, χάρη στο καταπληκτικό 1:42.165 που έκανε την Πέμπτη και του χάριζε, προσωρινά, την πρώτη θέση στους χρόνους.

 

Ο ρυθμός του τεστ ήταν εντυπωσιακός και εφτά αναβάτες στο σύνολο έπεσαν κάτω από το ρεκόρ πίστας (1:42.876). Μαζί με τους προαναφερθέντες, κάτω από το ρεκόρ αυτό έπεσαν οι Tito Rabat, Axel Pons, Luis Salom, Sandro Cortese και Jonas Folger.

 

Δυο σημαντικά κεφάλαια για τον Ισπανικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο Alex Rins και ο Alex Marquez πήραν την ένατη και 26η θέση αντίστοιχα, καθώς συνεχίζουν να εγκλιματίζονται στα δεδομένα της κατηγορίας.

 

Οι συνθήκες στην πίστα ήταν εξαιρετικές και βοήθησαν τους αναβάτες της κατηγορίας και τις ομάδες τους, να σημειώσουν σημαντική πρόοδο πριν την έναρξη της σεζόν.

 

Ο Zarco συνέχιζε να "πειράζει" το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του και ο ρυθμός του ήταν δυνατός και σταθερός και στις δυο ισπανικές πίστες. Ο Lowes δοκίμαζε διαφορετικούς συνδυασμούς εξαρτημάτων και ειδικότερα χρησιμοποίησε ψαλίδια από αλουμίνιο ή carbon.

 

Από την πλευρά του ο Rabat δοκίμασε προσομοίωση αγώνα κάνοντας 27 γύρους την Πέμπτη, ενώ ο Pons έριξε το βάρος στη γεωμετρία της Kalex του, έχοντας και μια ανώδυνη πτώση στην πορεία.

 

Το επόμενο τεστ για τη μεσαία κατηγορία, θα λάβει χώρα και πάλι στην πίστα της Jerez από τις 17 ως τις 19 Μαρτίου.

Επόμενο άρθρο »

SBK Αυστραλία: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

A.Lowes: Μπορώ και πιο γρήγορα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα