• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang 1: Οι χρόνοι στις 14:00
Ξεκίνησαν δυνατά οι Rossi-Lorenzo!
Νέα 04/02/2015 - 08:25

Το πρώτο τεστ της σεζόν έχει ξεκινήσει και στα μισά περίπου της ημέρας, οι δυο αναβάτες της Movistar Yamaha - Valentino Rossi και Jorge Lorenzo - έχουν κλέψει την παράσταση καταλαμβάνοντας τις δυο πρώτες θέσεις.

 

Μπορεί στην Μαλαισία ο υδράργυρος να διατηρείται ψηλά, ωστόσο στην Ευρώπη οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες και ίσως αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε τον Valentino Rossi στη φωτογραφία με γούνινο σκούφο!

 

Στην πραγματικότητα πρόκειται για τον καινούργιο χρωματισμό του κράνους του (στα ίδια χρώματα είναι και ο σκούφος) που θα χρησιμοποιεί ο Vale σε όλα τα χειμερινά τεστ.

 

Στους χρόνους, όπως είπαμε, οι δυο της Yamaha ξεκίνησαν πολύ δυνατά έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους ενδεχομένως και τη - συνηθισμένη στην Μαλαισία - απογευματινή βροχή που μπορεί να κάνει την εμφάνισή της.

 

Ο Rossi κρατά την πρώτη θέση με διαφορά 0,141δ από τον Jorge Lorenzo, ενώ στην τρίτη θέση έχουμε μια ακόμα Yamaha, αυτή του Pol Espargaro που ακολουθεί με διαφορά λίγο πάνω από μισό δευτερόλεπτο.

 

Marquez και Pedrosa ακολουθούν στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ πιο πίσω τους - με μικρή διαφορά - ακολουθούν οι δυο Ducati των Andrea Iannone και Andrea Dovizioso, οι οποίοι οδηγούν την GP14,3 σ’ αυτό το τεστ.

 

Σχεδόν εννέα δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του, στην 8η θέση, βρίσκουμε τον Bradley Smith, ενώ τη δεκάδα κλείνουν οι Cal Crutchlow (+1,3δ) και Alvaro Bautista (+1,9δ).

Επόμενο άρθρο »

Sepang 1: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Το MotoGP στην Ινδία;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα