• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang 1: Οι χρόνοι στις 16:00
Πάντα μπροστά ο Rossi, ανέβηκε 3ος ο Pedrosa
Νέα 04/02/2015 - 10:30

Δυο ώρες περίπου απομένουν για το τέλος της πρώτης ημέρας δοκιμών στην πίστα της Μαλαισίας και ο Valentino Rossi εξακολουθεί να κρατά την πρώτη θέση με χρόνο 2:00.380. Μόλις τέσσερεις αναβάτες είναι αυτοί που έχουν πέσει κάτω από το 2:01.

 

Η κυριαρχία των δυο αναβατών της Movistar Yamaha συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, καθώς ο Jorge Lorenzo είναι στη δεύτερη θέση και με διαφορά μόλις 0,141δ από τον ομόσταυλό του. Το ανεβασμένο ηθικό των δυο και η διάθεσή τους να σπάσουν την κυριαρχία των Honda τα τελευταία δυο χρόνια, είχε φανεί ήδη από την παρουσίαση της ομάδας στην Μαδρίτη.

 

Η μόνη διαφορά στις πρώτες δέκα θέσεις, είναι η άνοδος του Dani Pedrosa στην τρίτη θέση, με τον αναβάτη της Repsol Honda να υπολείπεται 0,365δ από το χρόνο του Rossi. Το θετικό για τον Ισπανό είναι ότι βλέπει τον ομόσταυλό του στην πέμπτη θέση, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι πάνω από 0,250δ.

 

Ανάμεσα στους δυο ομόσταυλους του HRC, είναι ο κορυφαίος μη εργοστασιακός αναβάτης για την ώρα, Pol Espargaro, ο οποίος ξεκινά και αυτός πολύ δυνατά τη σεζόν, έχοντας ως στόχο του για φέτος να πλασαριστεί στην πεντάδα των πρώτων της βαθμολογίας.

 

Στις Ducati, η διαφορά ανάμεσα σε Andrea Dovizioso και Andrea Iannone παραμένει στο 0,169δ ενώ η απόσταση που τους χωρίζει από την κορυφή είναι περίπου στο ένα δευτερόλεπτο. Ο Bradley Smith κρατά την όγδοη θέση, μπροστά από την εργοστασιακή Honda του Cal Crutchlow και την Aprilia του Alvaro Bautista που κλείνουν τη δεκάδα.

 

Κάτι παραπάνω από δυο δέκατα πίσω του, βρίσκεται η Suzuki του Aleix Espargaro, ενώ η καλύτερη OPEN μοτοσυκλέτα είναι αυτή του Nicky Hayden στην 14η θέση και 2,3δ από την κορυφή. Η περσινή πρωταθλήτρια της OPEN κατηγορίας, Forward Yamaha, είναι στην 16η θέση σήμερα, με τον Stefan Bradl να χάνει μόλις 24 χιλιοστά από την OPEN Honda του Hayden.

Επόμενο άρθρο »

13ο CLASSIC ENDURANCE

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang 1: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα