• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Όλο και πιο γρήγορος!
Ολοκληρώθηκε θετικά το τεστ στη Μαλαισία
Νέα 01/12/2014 - 11:01

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ιδιωτικό τριήμερο τεστ του Jack Miller στη Μαλαισία, με τον 19χρονο αναβάτη να σημειώνει αξιόλογη πρόοδο καθώς προετοιμάζεται εντατικά για να ανταπεξέλθει στην τεράστια πρόκληση της καριέρας του.

Ο νέος οδηγός της CWM-LCR Honda οδήγησε την RC213V-RS στη Sepang, όπου για πρώτη φορά άρχισε να εξοικειώνεται κάπως με τα ηλεκτρονικά της OPEN κατηγορίας. Την Παρασκευή που μας πέρασε, τελευταία ημέρα του τεστι, ο Jack Miller κατάφερε να ρίξει κι άλλο το χρόνο του - 2:02,9 - προτού η βροχή κάνει και πάλι την εμφάνισή της το απόγευμα.

«Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με το πως πήγαινε η μοτοσυκλέτα και κάθε φορά που ανέβαινα πάνω ένοιωθα όλο και καλύτερα. Κι αυτό σημαίνει ότι ήμουν ολοένα και πιο γρήγορος», παραδέχτηκε ο Miller. «Δεν ξέρω πως να ευχαριστήσω τα παιδιά στην CWM-LCR για τη σκληρή δουλειά τους, όπως και τη Honda για την υποστήριξή της. Όλοι με μαθαίνουν πολύ καλά πως να οδηγώ τη MotoGP μοτοσυκλέτα».

«Το πρωί (σ.σ. της Παρασκευής) είχαμε μια μικρή πτώση (σ.σ. η πρώτη του με μοτοσυκλέτα της μεγάλης κατηγορίας), όχι κάτι το αξιοσημείωτο και δεν έγινε ζημιά και στη μοτοσυκλέτα, καθώς συνέβη με λίγα χιλιόμετρα και είχα πλαγιάσει αρκετά περνώντας πάνω από κάτι σαμαράκια. Όπως και να ‘χει, πρέπει να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που δούλεψε η μοτοσυκλέτα καθ’ όλη τη διάρκεια του τεστ. Ήταν πολύ θετικό».

«Ανυπομονώ τώρα για το διάλειμμα και θα προπονηθώ σκληρά για να φέρω το σώμα μου και τη φυσική μου κατάσταση εκεί που πρέπει για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις μιας MotoGP μοτοσυκλέτας. Κάναμε και μια μικρή προσομοίωση αγώνα και παρά το ότι ήταν πολύ δύσκολα, το σώμα μου αντεπεξήλθε κι έτσι ανυπομονώ να επιστρέψω δυνατότερος τον Φεβρουάριο», πρόσθεσε.

Ο Jack Miller έχει επιστρέψει ήδη στην Ευρώπη - μένει στην Ισπανία - και θα υποβληθεί σε μια μικρή εγχείριση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης από την ομάδα του διάσημου γιατρού, Dr. Xavier Mir. Από τον Αυστραλό άσο θα αφαιρεθούν τέσσερεις βίδες που είχαν τοποθετηθεί στη δεξιά κλείδα του από παλιότερο τραυματισμό.

Επόμενο άρθρο »

«Αμήχανος» ο Melandri

« Προηγούμενο άρθρο

Rally Monza 2014: 2ος ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα