• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Αμήχανος» ο Melandri
Δεν έχουμε βρει την κατάλληλη αίσθηση!
Νέα 02/12/2014 - 10:10

O Marco Melandri δουλεύει πολύ σκληρά για να αποκτήσει καλή αίσθηση πάνω στη MotoGP μοτοσυκλέτα του (Aprilia), προετοιμαζόμενος να κάνει τη μεγάλη επιστροφή στο MotoGP μετά από τέσσερα χρόνια στα SBK.

Ο Ιταλός αναβάτης συμφώνησε με την Aprilia-Gresini και θα είναι ο ένας από τους δυο εργοστασιακούς οδηγούς του κατασκευαστή το 2015, επιστρέφοντας μάλιστα στο γκαράζ του Gresini όπου αγωνίστηκε το 2005 ως το 2007 (Honda) και το 2010.

Ο Melandri είχε την πρώτη του επαφή με τη νέα του μοτοσυκλέτα στη Βαλένθια και στη συνέχεια πέρασε τρεις επιπλέον ημέρες μαζί της στη Jerez, συμπεριλαμβανομένης και μιας ημέρας όταν και δοκίμασε το νέο V4 κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες της Aprilia.

«Ήταν τρεις ενδιαφέρουσες και απαιτητικές ημέρες. Με κάθε γύρο στην πίστα καταλαβαίνω όλο και περισσότερα πράγματα, που πρέπει να βελτιωθώ και τι πρέπει να κάνω για να νοιώσω καλύτερα. Ακόμα νοιώθω αμήχανα. Νομίζω ότι θα χρειαστούν κι άλλα χιλιόμετρα για να βρούμε την κατάλληλη αίσθηση», σχολίασε ο Ιταλός.

«Υπήρχαν κάποια θέματα με το νέο κινητήρα, πράγμα κατανοητό σ’ αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, αλλά έχουμε ήδη δει τα θετικά του και ξέρουμε που πρέπει να εστιάσουμε για να το βελτιώσουμε».

«Μπροστά μας ανοίγεται μια μεγάλη περίοδος την οποία θα εκμεταλλευτούμε για εξέλιξη και για να είμαστε έτοιμοι στα τεστ της Μαλαισίας. Όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και όλη η ομάδα είναι πολύ ενθουσιασμένη. Αυτή η ατμόσφαιρα με γεμίζει ελπίδες», πρόσθεσε ο Melandri.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Θα παλέψω με τον Marquez το ’15!

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Όλο και πιο γρήγορος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα