• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα τελευταία τεστ του 2014
Σε Sepang και Jerez
Νέα 24/11/2014 - 13:47

Το νέο απόκτημα της CW-LCR Honda, Jack Miller, θα κάνει δοκιμές στη Μαλαισία αυτή την εβδομάδα, την ώρα που κάποιες άλλες ομάδες θα βρίσκονται στην πίστα της Jerez.

Να θυμίσουμε ότι η επίσημη χειμερινή διακοπή ξεκινά από την 1η Δεκεμβρίου.

Πριν από την παραπάνω ημερομηνία, ο Miller και οι μηχανικοί του θα βρίσκονται στη Sepang από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου για να δοκιμάσει ο νεαρός τη νέα RC213V-RS της Honda, που δεν είχε καταφέρει να τεστάρει στη Βαλένθια.

Μαζί του στην πίστα, θα είναι και ο επίσημος νέος δοκιμαστής του HRC, ο Hiroshi Aoyama, καθώς η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ για το εργοστάσιο.

Επιπρόσθετα, αυτή την εβδομάδα - στη Jerez - θα βρεθούν τρεις ομάδες: οι Alvaro Bautista και Marco Melandri για να δοκιμάσουν την Aprilia, οι Aleix Espargaro και Maverick Vinales για λογαριασμό της εργοστασιακής Suzuki και οι Stefan Bradl και Loris Baz της NGM Mobile Forward.

Αυτή την εβδομάδα στην πίστα της Jerez θα είναι και η Ducati, τόσο με τους εργοστασιακούς αναβάτες της Andrea Dovizioso και Andrea Iannone, όσο και με το δίδυμο της Avintia Racing. Οι δυο πρώτοι θα δοκιμάσουν κάποια πράγματα με την GP14.2, καθώς η GP15 δεν θα είναι έτοιμη μέχρι τον Φεβρουάριο!

Επόμενο άρθρο »

Συζητώντας για τα ελαστικά της Michelin!

« Προηγούμενο άρθρο

Η «Ομάδα της Rufea»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα