• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test: Οι χρόνοι στις 15:00
Τρεις Yamaha είναι στις πρώτες θέσεις!
Νέα 10/11/2014 - 15:29

Με καλό καιρό υποδέχτηκε η Βαλένθια τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας, πλην του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Marc Marquez, με το πρώτο τεστ της σεζόν 2015 να ξεκινά στις 13:00 ώρα Ελλάδας.

Πρώτος στην πίστα μπήκε ο Aleix Espargaro με τη νέα του μοτοσυκλέτα, την πρωτότυπη GSX-RR της Suzuki και φορώντας τα καινούργια - μπλε - χρώματα στη φόρμα του.

Ο έντονος αέρας των δυο προηγούμενων ημερών είχε υποχωρήσει και οι οδηγοί με τις ομάδες τους ρίχτηκαν αμέσως στη δουλειά, δοκιμάζοντας ρυθμίσεις κι εξαρτήματα ενόψει της νέας σεζόν!

Οι χρόνοι στις 15:00 (ώρα Ελλάδας) βρίσκουν τον Pol Espargaro να γράφει το 1:31.341 και να έχει την πρώτη θέση πάνω στη Yamaha της Tech3, πλησιάζοντας στα 31χιλ τον καλύτερό του χρόνο το Σ/Κ.

Πίσω του ο Jorge Lorenzo, ο οποίος είναι ο δεύτερος οδηγός που έπεσε κάτω από το ρεκόρ πίστας που σημείωσε χτες ο Marquez (1:31.515). Στην τρίτη θέση ο Bradley Smith, ενώ πίσω του ακολουθούν οι δυο εργοστασιακές Ducati με το δίδυμο της ομάδας για το 2015.

Ο Andrea Dovizioso κρατά για 158χιλ πίσω του τον Andrea Iannone, ο οποίος με τη σειρά του κερδίζει για 132χιλ την άλλη Ducati, αυτή του Hector Barbera, ο οποίος έχει κατεβάσει τον καλύτερο χρόνο που είχε πετύχει το Σ/Κ.

Η τέταρτη Ducati στη σειρά είναι αυτή του Michele Pirro, ο οποίος πέτυχε την Κυριακή το καλύτερό του αποτέλεσμα για το 2014, στις έξι έκτακτες συμμετοχές που έκανε φέτος. Ο Danilo Petrucci δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα στη Ducati του κι έχει ανέβει στην 8η θέση, μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Yonny Hernandez.

Ο Cal Crutchlow κάνει τους πρώτους του γύρους με την εργοστασιακή RC213V και βρίσκεται για την ώρα στη 10η θέση, 1,6δ πίσω από την κορυφή. Στους rookie, ο Maverick Vinales είναι μπροστά - πάνω στην GSX-RR - αφήνοντας πίσω του τον Loris Baz (Forward Yamaha), τον Jack Miller και τον Eugene Laverty.

Οι δυο τελευταίοι οδηγούν στο τεστ την RC1000V, ενώ από τη νέα χρονιά θα πάρουν στα χέρια τους την RS. Η Aprilia είναι στην πίστα με τον δοκιμαστή της Alex Hofmann, ενώ από αύριο θα οδηγήσουν τη μοτοσυκλέτα οι Alvaro Bautista και Marco Melandri. Ο Marc Marquez έχει ρεπό σήμερα, ενώ οι δυο της Ducati θα ολοκληρώσουν τη σημερινή ημέρα και θα αποχωρήσουν, καθώς η GP15 δεν θα είναι έτοιμη μέχρι το επόμενο τεστ τον Φεβρουάριο.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: Οι χρόνοι στις 17:00

« Προηγούμενο άρθρο

Μίνι απολογισμός του Dall’Igna για το 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα