• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μίνι απολογισμός του Dall’Igna για το 2014
Ήταν 12 απαιτητικοί κι έντονοι μήνες!
Νέα 10/11/2014 - 14:54

Μετά το πέρας του τελευταίου αγώνα της σεζόν στη Βαλένθια, ο Gigi Dall’Igna - ο οποίος πριν ένα χρόνο αναλάμβανε τις τύχες του Ducati Corse - έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς.

Ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Bernhard Gobmeier (ο οποίος με τη σειρά του είχε αντικαταστήσει τον Prezioso στο τέλος του 2012) κρύβεται - αναμφίβολα - πίσω από τις φετινές επιτυχίες της Desmosedici μέσα στις πίστες.

Πλέον το επόμενο βήμα είναι να αρχίσει η κόκκινη μοτοσυκλέτα να διεκδικεί πιο συχνά βάθρα, κάτι που θα φανεί αν είναι εφικτό μετά την πρώτη επαφή των Dovizioso και Iannone με την GP15 τον Φεβρουάριο.

«Τώρα μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας τη σεζόν 2014, με ένα αποτέλεσμα που είναι οπωσδήποτε θετικό», ξεκίνησε να λέει ο Gigi Dall’Igna, αναφερόμενος στην τέταρτη και πέμπτη θέση των Dovi και Crutchlow στο χτεσινό αγώνα.

«Τόσο ο Dovizioso όσο και ο Crutchlow έκαναν έναν καλό αγώνα, ενώ και ο Pirro κατάφερε να βρεθεί μέσα στη δεκάδα. Επιπλέον, ο Andrea Iannone οδήγησε την κούρσα για δέκα γύρους και αυτό δείχνει ότι έχουμε φτάσει σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο».

«Με αυτό το GP τελειώνει και η πρώτη μου χρονιά στη Ducati. Οι προηγούμενοι 12 μήνες ήταν έντονοι και απαιτητικοί, αλλά και πολύ ικανοποιητικοί».

«Μαζί με όλους στο Ducati Corse και με τους οδηγούς μας, καταφέραμε να βελτιώνουμε συνεχώς τη μοτοσυκλέτα, να πάρουμε τρία βάθρα και πάνω απ’ όλα να μειώσουμε τη διαφορά μας από την κορυφή, μέσα στους στόχους μας και στα όρια που είχαμε θέσει εξ αρχής».

«Η νέα σεζόν ξεκινάει από αύριο (σ.σ. σήμερα) και θα έχουμε μαζί μας δυο Ιταλούς, τον Andrea Dovizioso και τον Andrea Iannone. Ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε δυο από τους πιο γρήγορους αναβάτες στο MotoGP! Παράλληλα θα αποχαιρετήσουμε τον Cal και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη νέα του περιπέτεια».

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: Οι χρόνοι στις 15:00

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Διαχειρίστηκα καλά τον αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα