• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατενθουσιασμένος ο Rea!
Με την τρίτη θέση στη βαθμολογία!
Νέα 03/11/2014 - 14:30

Ο Jonathan Rea δεν θα μπορούσε παρά να είναι κατενθουσιασμένος με το γεγονός ότι κατάφερε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, να πάρει την τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα από τον Marco Melandri!

Ο Rea - ο οποίος ενδεχομένως να αφήσει το γκαράζ της Honda - έκανε δυο πολύ δυνατούς αγώνες υπό το φως των προβολέων της πίστας Losail στο Κατάρ και κατάφερε, παρά το ότι η πτώση του στις κατατακτήριες τον άφησε στην έβδομη θέση, να πάρει μια δεύτερη και μια τέταρτη θέση!

Με τον μεγάλο του αντίπαλο για την τρίτη θέση, τον Marco Melandri, να μην βρίσκεται σε καλή ημέρα, ο Rea κατάφερε με σχετική ευκολία να καλύψει τους 11 βαθμούς που τους χώριζαν στη βαθμολογία και να πάρει αυτός την τρίτη θέση, που είναι και η καλύτερη της καριέρας του από το 2009, όταν κι έκανε το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα!

«Ήξερα ακριβώς ποια θέση έπρεπε να πάρω και στους δυο αγώνες. Με τις Aprilia όμως να είναι πολύ δυνατές και τον Melandri να έχει 11 βαθμούς διαφορά και να είναι ανεβασμένος στους τελευταίους αγώνες, γνώριζα ότι μόνο εύκολα δεν θα ήταν τα πράγματα», σχολίασε ο Rea.

«Ήξερα ότι έπρεπε να περάσω τον Tom στον τελευταίο αγώνα για να εξασφαλίσω την τρίτη θέση, αλλά σε κάθε γύρο στην ευθεία, κοίταγα τον πύργο για να δω που ήταν το “33”. Είχα ένα καταπληκτικό Σ/Κ πράγματι!» πρόσθεσε ο Jonathan Rea.

Ο Ιρλανδός αναμένεται του χρόνου να βρίσκεται στο γκαράζ της Kawasaki, ένας αναβάτης που ήταν επί χρόνια πιστός στη Honda, η οποία παρά τα ανά καιρούς λόγια διάφορων ιθυνόντων ότι του αξίζει μια ευκαιρία με την ομάδα (βλ. εδώ κι εδώ), εν τέλει ποτέ δεν του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί στο MotoGP.

Παράλληλα, ο Rea θα χάσει και τον αρχιμηχανικό του - τον Chris Pike - τον οποίο θα βλέπουμε το 2015 στο γκαράζ της Marc VDS Racing στο MotoGP, με αναβάτη τον Scott Redding. Ο Jonathan Rea έχει τερματίσει 5ος, 4ος, 9ος, 5ος, 9ος και 3ος στα έξι του χρόνια με μοτοσυκλέτα της Honda στα SBK.

Επόμενο άρθρο »

«Συνεπαρμένος» ο Guintoli!

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Ο Baz είναι ανώριμος και αναιδής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA