• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Συνεπαρμένος» ο Guintoli!
Μετά τη στέψη του ως Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα SBK!
Νέα 03/11/2014 - 14:56

Η διπλή νίκη στο Κατάρ - πρώτη του στη φετινή σεζόν - ήρθε την καλύτερη στιγμή για τον Sylvain Guintoli, ο οποίος ανέτρεψε τη διαφορά των 12 βαθμών που είχε ο Sykes πριν την έναρξη του τελευταίου Γύρου στην πίστα Losail και χάρισε στον «συνεπαρμένο» Γάλλο τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Ένα εκπληκτικό επίτευγμα για τον Γάλλο, ο οποίος έξι αγώνες πριν από το τέλος έχανε 44 βαθμούς από τον Sykes στο βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο με τρεις νίκες και τρεις δεύτερες θέσεις, ο Guintoli έφερε τα πάνω κάτω κι έγινε ο πρώτος Γάλλος που κατακτά τον Παγκόσμιο Τίτλο μετά τον Raymond Roche, το 1990.

«Ερχόμενος εδώ, ήξερα ότι έπρεπε να προσπαθήσω να κάνω κάτι το πολύ ξεχωριστό κι έτσι πήρα μερικά ρίσκα. Δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο γρήγορος στους αγώνες, αλλά έμεινα απλώς ήρεμος. Ποτέ μου δεν ένοιωσα τόσο ωραία, οδηγώντας οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα κι έτσι ολοκλήρωσα μια εκπληκτική ημέρα», τόνισε ο Guintoli.

«Ένοιωθα και ήμουν επιθετικός. Ήμουν το ίδιο από τη Jerez και είχα την ευκαιρία να το κάνω επειδή η διαφορά δεν ήταν τόσο μεγάλη. Έτσι έβαλα κάτω το κεφάλι και προσπάθησα για τη νίκη. Είμαι ακόμα συνεπαρμένος από το όλο πράγμα! Ήταν μια φανταστική σεζόν για εμένα».

«Πέρυσι, μετά τον τραυματισμό στον ώμο, ήταν δύσκολα τα πράγματα και πονούσα πολύ. Φέτος ανυπομονούσα να επιστρέψω στις πίστες», πρόσθεσε ο Γάλλος που χάρισε τον τρίτο Τίτλο στην Aprilia - μετά τις δυο επιτυχίες του Biaggi το 2010 και το 2012 - ενώ ο Ιταλός κατασκευαστής εξασφάλισε και τον τέταρτο Τίτλο στους Κατασκευαστές.

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Το είχα πει!

« Προηγούμενο άρθρο

Κατενθουσιασμένος ο Rea!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA