• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Ο Baz είναι ανώριμος και αναιδής!
Ξέσπασε ο Βρετανός μετά το τέλος του πρώτου σκέλους στο Κατάρ!
Νέα 03/11/2014 - 13:45

Ο Tom Sykes ξέσπασε κατά του ομόσταυλού του, Loris Baz, μετά το τέλος του πρώτου σκέλους στο Κατάρ, όταν ο Γάλλος αρνήθηκε να του παραχωρήσει τη δεύτερη θέση που κράτησε μέχρι και τη γραμμή τερματισμού.

Στον τελευταίο γύρο του πρώτου αγώνα - κι ενώ ο Sylvain Guintoli προηγούνταν - ο Baz ήταν στη δεύτερη θέση και τον ακολουθούσε ο Tom Sykes. Η Kawasaki τότε απαίτησε από τον Γάλλο να παραχωρήσει τη δεύτερη θέση στον ομόσταυλό του, που πάλευε για τον Τίτλο.

Παρ’ όλα αυτά, ο Baz αρνήθηκε να υποκύψει (κάτι που είχε κάνει στο Magny Cours βέβαια) και άφησε στην τρίτη θέση τον Βρετανό. Ο Sykes μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στο Eurosport όπου και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ομόσταυλό του!

«Αυτό φανερώνει πόσο ανώριμος και αναιδής είναι!», σχολίασε ο Sykes για τον Loris Baz! «Η ομάδα έδωσε συγκεκριμένη εντολή και μάλιστα μια πολύ σημαντική εντολή. Χάσαμε βαθμούς στη Μαλαισία από λάθος του και τώρα άλλους πέντε. Θα μπορούσα απλά να ακολουθήσω τον Sylvain στον επόμενο αγώνα, αλλά τώρα...», πρόσθεσε ο Βρετανός ο οποίος είχε μιλήσει εναντίον του ομόσταυλού του και μετά το Γύρο της Μαλαισίας. Ωστόσο στη συνέχεια τόνιζε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του, κάτι που μετά τη χτεσινή ημέρα έχει αλλάξει...

«Δεν ξέρω. Μετά το περιστατικό στη Μαλαισία δεν είχα κανένα θέμα με τον Loris... τώρα όμως ίσως και να έχω...».

Επόμενο άρθρο »

Κατενθουσιασμένος ο Rea!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Κατάρ: Σκέλος 2ο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA