• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην τροπική Μαλαισία ο Bradl!
Γεμάτοι προκλήσεις οι τελευταίοι αγώνες!
Νέα 23/10/2014 - 12:28

Στη Μαλαισία βρίσκεται ήδη ο αναβάτης της LCR Honda Stefan Bradl, για να πάρει μέρος στον προτελευταίο Γύρο της φετινής σεζόν, αυτό το Σ/Κ από την πίστα της Sepang.

Αναμφίβολα η συγκεκριμένη πίστα είναι από τις πιο απαιτητικές του Ημερολογίου Αγώνων, τόσο για τις μοτοσυκλέτες όσο και για τους αναβάτες αυτών! Πέρυσι, ο Γερμανός άσος δεν είχε πάρει μέρος στον αγώνα, λόγω του τραυματισμού του μετά την πτώση που είχε στις ελεύθερες δοκιμές του Σαββάτου.

«Ο τελευταίος αγώνας δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για εμάς κι έτσι τώρα θέλουμε να τα πάμε καλά στη Μαλαισία, αλλά και στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στη Βαλένθια», σχολίασε ο Bradl.

«Όλοι θέλουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι έτσι αυτοί οι τελευταίοι αγώνες θα είναι γεμάτοι προκλήσεις για όλους. Δεν έχω τύχη στη Sepang τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι μια ωραία πίστα και θέλω να είμαι κοντά στους πρώτους».

«Είναι μια πίστα που όλοι μας τη γνωρίζουμε πολύ καλά και θα είναι πάρα πολύ απαιτητική από πλευράς φυσικής κατάστασης, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

P.Espargaro: Στόχος η εξάδα την Κυριακή!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα