• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.Espargaro: Στόχος η εξάδα την Κυριακή!
Η μάχη της Κυριακής θα είναι γεμάτη προκλήσεις!
Νέα 23/10/2014 - 12:29

Ο Pol Espargaro έφτασε στη Μαλαισία με την ελπίδα ότι θα έχει καλύτερη τύχη στον Κυριακάτικο αγώνα!

Ο Ισπανός άσος της Monster Tech3 - και rookie στην κατηγορία φέτος - έχασε την ευκαιρία να πάρει το παρθενικό του βάθρο, όταν πιέζοντας για να φτάσει τον Jorge Lorenzo στον αγώνα της Αυστραλίας, έπεσε από μπροστινό.

Πλέον, ο βασικός στόχος για τον Pol Espargaro είναι να κατακτήσει την έκτη θέση στο Πρωτάθλημα και να επικρατήσει της μάχης που θα δώσει γι’ αυτή με τον αδερφό του, αλλά και τον ομόσταυλό του!

«Μετά την ατυχία στην Αυστραλία, ανυπομονώ για το Γύρο της Sepang, σε μια πίστα που έχω εμπειρία με MotoGP μοτοσυκλέτα λόγω των δοκιμών που κάναμε εδώ το χειμώνα», ξεκίνησε να λέει ο Ισπανός.

«Νοιώθω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, καθότι μ’ αρέσει η πίστα αλλά κι έχω μάθει πολλά από την αρχή της σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε ένα ανταγωνιστικό αποτέλεσμα».

«Η ζέστη και η υγρασία θα είναι δύσκολοι αντίπαλοι, αλλά η Yamaha τα πάει καλά στη Μαλαισία, με τις γρήγορες και τις κλειστές στροφές της. Η μάχη της Κυριακής θα είναι μεγάλη και γεμάτη προκλήσεις, σε μια από τις μεγαλύτερες πίστες του ημερολογίου».

«Για να είμαι ρεαλιστής, θέλω να τερματίσω στην εξάδα στον αγώνα της Κυριακής και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ μπροστά στους ένθερμους οπαδούς από τη Μαλαισία, προτού επιστρέψουμε στην Ευρώπη για τον τελευταίο Γύρο».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Η προσωρινή λίστα συμμετοχών 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Στην τροπική Μαλαισία ο Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα