• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Ρεκόρ συμμετοχών για Hayden!
Θα έχει τις περισσότερες από κάθε άλλον Αμερικανό!
Νέα 23/10/2014 - 10:36

Ο Nicky Hayden ετοιμάζεται για την 197η φορά που θα πάρει θέση στη σχάρα εκκίνησης ενός αγώνα της μεγάλης κατηγορίας, αυτό το Σ/Κ στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία.

Έτσι, θα έχει μια παραπάνω από τον Colin Edwards, ο οποίος έχει - για την ώρα - το ρεκόρ με τις περισσότερες συμμετοχές Αμερικανού σε αγώνες της μεγάλης κατηγορίας (500cc/MotoGP).

«Η Sepang είναι μια καταπληκτική πίστα, μεγάλη, πλατιά και με μερικά πολύ ενδιαφέροντα σημεία», σχολίασε ο Hayden για την πίστα που θα φιλοξενήσει τον προτελευταίο αγώνα της σεζόν και στην οποία οι αδύναμες RCV1000R αναμένεται να δυσκολευτούν πολύ με τις δυο μεγάλες ευθείες.

«Μ’ αρέσει πολύ, αλλά και ο καιρός θα παίξει το ρόλο του και μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό από τη μια διαδικασία στην άλλη. Έτσι θα είναι δύσκολο να βρούμε το όριο της πρόσφυσης».

«Παράλληλα, η Sepang έχει πολλές διαφορετικές στροφές κι έτσι χρειάζεται να βρεις ένα καλό set-up για να είσαι γρήγορος αλλά και να οδηγήσεις με ασφάλεια. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για εμάς», πρόσθεσε.

Ο πρώην ομόσταυλος του Nicky Hayden στην Repsol Honda, Dani Pedrosa, θα συμπληρώσει 150 συμμετοχές σε αγώνες της μεγάλης κατηγορίας αυτό το Σ/Κ.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο σκληρό μπροστινό από Bridgestone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα