• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο σκληρό μπροστινό από Bridgestone!
«Θα δώσει ώθηση σε όλους τους οδηγούς αυτό το Σ/Κ!»
Νέα 23/10/2014 - 09:51

Δεν πέρασε παρά μόνο μια εβδομάδα από το ντεμπούτο του νέου ασύμμετρου μπροστινού ελαστικού στην Αυστραλία και η Bridgestone θα φέρει ένα καινούργιο σκληρό μπροστινό για το Γύρο της Μαλαισίας αυτό το Σ/Κ!

Το νέο ελαστικό θα προσφέρει την ίδια ευστάθεια στα φρένα και την ίδια αντοχή με τον προκάτοχό του, αλλά αναμένεται να είναι βελτιωμένο στις στροφές και να φτάνει πιο εύκολα σε θερμοκρασία βέλτιστης λειτουργίας.

«Αυτό το Σ/Κ σηματοδοτεί το ντεμπούτο του νέου σκληρού μπροστινού σλικ ελαστικού και με δεδομένο του πόσο σημαντική είναι η καλή αίσθηση μπροστά και η ευστάθεια σ’ αυτή την πίστα, το νέο ελαστικό θα δώσει ώθηση σε όλους τους οδηγούς αυτό το Σ/Κ», σχολίασε ο Shinji Aoki.

Ο Ιάπωνας υπερασπίστηκε το ασύμμετρο μπροστινό του κατασκευαστή στην Αυστραλία, για το οποίο υπήρχαν έντονα παράπονα κυρίως από το γκαράζ της Movistar Yamaha και τον Jorge Lorenzo!

«Η πληροφόρηση που πήραμε από τους οδηγούς για το νέο ασύμμετρο μπροστινό, δείχνει ότι καταφέραμε να επιτύχουμε τους στόχους μας: να υπάρχει η ίδια αίσθηση στα φρένα με το συμμετρικό, αλλά αυξημένη πρόσφυση και καλύτερη λειτουργία στη μαλακότερη πλευρά, δηλαδή στη δεξιά».

«Οι οδηγοί που το χρησιμοποίησαν είχαν καλή αίσθηση στα φρένα και το γεγονός ότι το φόρεσαν αρκετοί, αποδεικνύει πόσο καλά ένοιωθαν οδηγώντας μ’ αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Ρεκόρ συμμετοχών για Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ανταγωνιστικός ξανά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα