• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ανταγωνιστικός ξανά!
Αισιόδοξος για το Σ/Κ στη Μαλαισία
Νέα 22/10/2014 - 15:42

Ο Jorge Lorenzo επιστρέφει στην πίστα όπου κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών, είχε την εφιαλτική εμπειρία με τα πιο σκληρά στο πλάι ελαστικά της Bridgestone!

Από τον Φεβρουάριο όμως και μετά από πολλά και έντονα παράπονα του Ισπανού άσου της Yamaha, η Bridgestone έχει κατασκευάσει ελαστικά που είναι λίγο πιο μαλακά στο σκελετό τους.

Δουλεύοντας μ’ αυτά λοιπόν ο Lorenzo, έχει καταφέρει να κάνει ένα πολύ καλό δεύτερο μισό στο Πρωτάθλημα και να διεκδικεί τη δεύτερη θέση με τον ομόσταυλό του, Valentino Rossi!

Ο αναβάτης της Movistar Yamaha είχε ένα άλλου είδους πρόβλημα με τα ελαστικά της Bridgestone στον προηγούμενο Γύρο της Αυστραλίας, όταν και ισχυρίστηκε ότι το μπροστινό του ήταν ελαττωματικό. Η Bridgestone πάντως υπερασπίστηκε τα ελαστικά της και δεν αναφέρθηκε στις κατηγορίες του Lorenzo.

«Παρά τα πολλά προβλήματα που είχαμε στον αγώνα του Phillip Island, καταφέραμε να πάρουμε ακόμα ένα βάθρο. Τώρα ανυπομονώ για τον αγώνα στη Μαλαισία, σε μια ωραία πίστα. Ίσως δεν είναι η ιδανική για τη μοτοσυκλέτα μας, αλλά τη ξέρουμε πολύ καλά», σχολίασε.

«Πάντα υπάρχει το ρίσκο όταν αγωνίζεσαι στη Μαλαισία, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, αλλά ακόμα κι όταν βρέχει η πρόσφυση στην πίστα δεν είναι τόσο άσχημη».

«Θέλω να επιστρέψω στις ανταγωνιστικές εμφανίσεις, ειδικά επειδή θέλω να παλέψω για τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία. Προσωπικά νοιώθω καλά και είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, έτσι είμαστε αισιόδοξοι για το Σ/Κ», πρόσθεσε ο Ισπανός.

Επόμενο άρθρο »

Νέο σκληρό μπροστινό από Bridgestone!

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος για «μεγάλη» μάχη ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα