• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία ΕΔ3: Yamaha και Lorenzo δίνουν ρυθμό!
Super έκπληξη: ο Dani Pedrosa εκτός δεκάδας!
Νέα 18/10/2014 - 04:30

Μετά τη χτεσινή του κυριαρχία στους χρόνους - με τα όποια προβλήματα ελαστικών που ταλαιπώρησαν τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας - ο Jorge Lorenzo συνέχισε και σήμερα στο ίδιο μοτίβο, διατηρώντας τα ηνία στη λίστα με τους χρόνους.

Ο Ισπανός είχε καλό ρυθμό κι έξι γύρους στο 1:29, σε μια πίστα που δείχνει να ταιριάζει περισσότερο στη Yamaha, μιας και στα συνδυασμένα αποτελέσματα των ΕΔ1-2-3 έχουμε πέντε μοτοσυκλέτες του συγκεκριμένου κατασκευαστή στις πρώτες εφτά θέσεις! Πάντως οι τρεις καλύτεροι χρόνοι του πρωινού, ανήκαν στους τρεις κατασκευαστές του Πρωταθλήματος.

Ο Marc Marquez - μετά τις λύσεις που βρήκε χτες το απόγευμα - συνέχισε δυνατά και σήμερα το πρωί (ώρα Αυστραλίας) κι έκανε το δεύτερο καλύτερο χρόνο, έχοντας κι αυτός έξι γύρους στο 1:29 αλλά ελάχιστα πίσω από τον μεγάλο του αντίπαλο.

Ο Andrea Iannone έκλεισε την πρώτη τριάδα, αλλά ο Ιταλός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει μια εξαιρετική προσπάθεια που είχε ξεκινήσει. Στη δεύτερη έξοδό του ξεκίνησε δυνατά και με τον πρώτο του (χρονομετρημένο) γύρο έπεσε στο 1:29, ενώ ο δεύτερος ήταν και ό,τι καλύτερο πέτυχε το Σ/Κ, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:29.491! Στην αρχή του τρίτου γύρου όμως είχε μια πτώση από μπροστινό και ο ίδιος σηκώθηκε ανέπαφος, αλλά φανερά εκνευρισμένος με την πτώση αυτή που του έκοψε το ρυθμό.

Από την τέταρτη ως την έβδομη θέση έχουμε μοτοσυκλέτες της Yamaha, αρχής γενομένης από τον Valentino Rossi που και αυτός είχε έξι γύρους στο 1:29 και ρυθμό κοντά σ’ αυτόν των δυο Ισπανών μπροστά. Την πεντάδα έκλεισε ο Pol Espargaro, ο άνθρωπος που βελτιώθηκε πάρα πολύ στα τελευταία λεπτά και ήταν ο υπαίτιος μιας τεράστιας έκπληξης!

Για πρώτη φορά - μετά την εισαγωγή από πέρυσι του νέου συστήματος των κατατακτηρίων - ο Dani Pedrosa δεν καταφέρνει να πάρει θέση μέσα στους καλύτερους δέκα μετά το τέλος και των ΕΔ3! Ο Ισπανός έχει ένα καταστροφικό Σ/Κ μέχρι στιγμής, τόσο μέσα στην πίστα όσο κι εκτός, καθώς μόλις πριν μερικά 24ωρα του ανακοίνωσε ο Leitner ότι δεν θα είναι μαζί του από τη νέα σεζόν.

Ο Ισπανός του HRC αναμένεται να πάρει τη μια από τις δυο πρώτες θέσεις στις ΚΑΤ1, ενώ τη δεύτερη θα διεκδικήσουν οι Scott Redding - κατέβασε εννέα δέκατα το χρόνο του από χτες! - Yonny Hernadez και Alvaro Bautista που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα πρόσφυσης στην πίστα της Αυστραλίας.

Στις τελικές ταχύτητες, εφτά αναβάτες συνολικά ξεπέρασαν το ρεκόρ τελικής που είχε από πέρυσι ο Marc Marquez (340,9) με τον Andrea Dovizioso να σημειώνει το νέο ρεκόρ, χάρη στα 345,6χλμ/ώρα που έπιασε η Ducati του στην παγίδα ταχύτητας.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto2 ΕΔ3: Απτόητος ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto3 ΕΔ3: Δυνατός ο Vazquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα