• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2 ΕΔ3: Απτόητος ο Rabat!
Κατέβηκε κάτω από το ρεκόρ πίστας, μισό δευτ. πίσω ο Vinales!
Νέα 18/10/2014 - 05:01

Ο Tito Rabat είναι σε εξαιρετική κατάσταση και στην πίστα του Phillip Island στην Αυστραλία, όπου θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο Τίτλο της καριέρας του, αν αυξήσει τουλάχιστον κατά 12 βαθμούς το προβάδισμά του στον Κυριακάτικο αγώνα!

Ο Ισπανός της Marc VDS ήταν εντυπωσιακός, κάνοντας προσομοίωση αγώνα (27 συνεχόμενους γύρους) ενώ στους τελευταίους κατάφερε να σημειώσει και τους καλύτερούς του χρόνους, πέφτοντας κάτω από το 1:33 πέντε συνολικά φορές!

Την ίδια προσομοίωση επιχείρησε και ο Mika Kallio - που ήταν τρίτος στους χρόνους σήμερα - με τον Φινλανδό να έχει δυνατή παρουσία στο 1:33 αλλά κανένας του γύρος δεν έπεσε κάτω από το όριο αυτό και μόνο ο τελευταίος του ήταν στο χαμηλό 1:33.

Ο δεύτερος στο βαθμολογικό πίνακα έριξε το χρόνο του από χτες κατά μισό δευτερόλεπτο, παρά το ότι μπήκε στην πίστα σήμερα με τραυματισμένο τον αστράγαλό του. 

Πέραν από το δίδυμο της Marc VDS, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Maverick Vinales που πήρε τη δεύτερη θέση σε απόλυτους χρόνους, αλλά υπολείπεται ακόμα σε ρυθμό αγώνα από τους αντιπάλους του. Την πεντάδα έκλεισαν οι Thomas Luthi και Johann Zarco.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto3: Η pole στον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία ΕΔ3: Yamaha και Lorenzo δίνουν ρυθμό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα