• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3 ΕΔ3: Δυνατός ο Vazquez!
Οι τέσσερεις πρώτοι κάτω από τον απόλυτο χρόνο πίστας!
Νέα 18/10/2014 - 04:07

Δυνατές μάχες με το χρονόμετρο στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά της Moto3, με τις Honda και τις δυο Husqvarna της κατηγορίας να κυριαρχούν στις έξι πρώτες θέσεις της λίστας με τους χρόνους!

Το προβάδισμα ενόψει των κατατακτηρίων δοκιμών πήρε ο Efren Vazquez που ήταν ο ένας από τους εννέα αναβάτες που έπεσαν σήμερα κάτω από το όριο του 1:37! Ο καλύτερός του χρόνος - 1:36.377 - αποτελεί και νέο σημείο αναφοράς της Moto3 για την πίστα του Phillip Island!

Ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός και σήμερα, με τον Danny Kent να συνεχίζει να δείχνει το καλό του πρόσωπο και να χάνει την πρώτη θέση για μόλις 77 χιλιοστά! Στην τρίτη θέση ο Alex Rins - κι αυτός κάτω από ένα δέκατο πάνω από το χρόνο του πρώτου - ενώ λίγο πιο πίσω τον ακολούθησε ο Alex Marquez.

Οι τέσσερεις πρώτοι κατάφεραν κι έπεσαν κάτω από το προηγούμενο απόλυτο χρόνο της πίστας του Phillip Island, που κατείχε από πέρυσι ο Maverick Vinales (1:36.650). Την πεντάδα έκλεισε ο Niklas Ajo - η δεύτερη Husqvarna - με 49 χιλιοστά διαφορά από την Honda του Alexis Masbou.

Η καλύτερη ΚΤΜ ήταν στην έβδομη θέση, αυτή του Isaac Vinales, ενώ ο Jack Miller μέσα στην πατρίδα του δεν τα πηγαίνει καλά και σήμερα το πρωί έκανε τον 12ο χρόνο, μένοντας 0.673δ πίσω από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία ΕΔ3: Yamaha και Lorenzo δίνουν ρυθμό!

« Προηγούμενο άρθρο

«Βίαιη» πτώση για Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα