• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Ήταν ένα όνειρο!
Να ανέβω στη μοτοσυκλέτα του Rossi!
Νέα 16/10/2014 - 15:19

Μόλις πριν πέντε χρόνια, ο Jack Miller είχε βρεθεί ως θεατής στην πίστα του Phillip Island ενώ τώρα επιστρέφει στην πίστα ως ένας από τους διεκδικητές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

«Ήταν η πρώτη μου φορά που πήγαινα σε αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος», σχολίασε ο Miller, προσθέτοντας ότι η πιο σημαντική στιγμή εκείνη τη χρονιά ήταν: «...όταν κατάφερα μετά τον αγώνα να ανέβω στη μοτοσυκλέτα του Rossi! Ήταν ένα όνειρο για εμένα!»

Τη νέα χρονιά βέβαια, ο Jack Miller θα έχει την ευκαιρία να ανταγωνίζεται τον Valentino Rossi στη μεγάλη κατηγορία, αλλά αν θέλει να το κάνει ως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, θα πρέπει να βρει τρόπο να μειώσει τη διαφορά των 25 βαθμών που έχει ο Alex Marquez στη βαθμολογία.

«Είναι αλήθεια ότι τα δυο τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Στην Aragon είχαμε μια πτώση και στην Ιαπωνία κάναμε το λάθος και δεν καταφέραμε να παλέψουμε για τη νίκη. Πάντως είμαι τυχερός, διότι οι δυο επόμενοι αγώνες είναι από τους αγαπημένους μου».

Να σημειώσουμε ότι ο Αυστραλός είχε κάνει μια καταπληκτική εμφάνιση πέρυσι στο Phillip Island, όταν είχε ξεκινήσει από την τρίτη σειρά με την αδύναμη FTR-Honda και κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση!

«Είναι μια ωραία πίστα και δεν το λέω επειδή είναι στην πατρίδα μου. Είναι πολύ γρήγορη, πολύ ανοιχτή και πρέπει να τα δώσεις όλα, να είσαι τολμηρός και να μην φοβάσαι. Πρέπει να είσαι και καλός στα φρένα σε κανα δυο σημεία», πρόσθεσε ο Miller.

Επόμενο άρθρο »

2015: Μεταγραφές Αρχιμηχανικών!

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα