• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2015: Μεταγραφές Αρχιμηχανικών!
Τα νεότερα για Iannone, Miller, Redding
Νέα 16/10/2014 - 15:23

Ο ρόλος του αρχιμηχανικού αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά κλειδιά της επιτυχίας στο χώρο του MotoGP! Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος δίπλα στον αναβάτη, αυτός που θα τον κατευθύνει και θα σταθεί αρωγός του στο δρόμο προς τις επιτυχίες!

Πέρα από τους fantastic 4, που θα συνεχίσουν με τους νυν αρχιμηχανικούς τους, έντονες είναι οι διαβουλεύσεις των υπόλοιπων αναβατών για να εξασφαλίσουν ένα αξιόλογο όνομα δίπλα τους για τη νέα σεζόν!

Ο Andrea Iannone θα κρατήσει τον Mario Rigamonti ως αρχιμηχανικό του και στο γκαράζ της εργοστασιακής ομάδας της Ducati. Ο Rigamonti, όπως και ο Iannone, έχει συμβόλαιο απευθείας με τους κόκκινους και όχι με την Pramac Racing. Ο Mario Rigamonti είναι στην Ducati από το 2004, ενώ τον πρώτο του ενεργό ρόλο σε αγώνα είχε το 2008 στα SBK με τον Max Biaggi.

Ο Crutchlow από την άλλη - που φεύγει από την Ducati και τη θέση του θα πάρει ο Iannone - έχει ως αρχιμηχανικό του τον Daniele Romagnoli που το έφερε από την Tech3. Ενώ όμως ο Βρετανός θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα το 2015, ο Romagnoli θα μείνει και θα πάρει ρόλο είτε στην Pramac, είτε στην Avintia!

Ένας αναβάτης, η κίνηση του οποίου να ανέβει απευθείας από την Moto3 στη μεγάλη κατηγορία το 2015 συζητήθηκε πολύ, είναι φυσικά ο Jack Miller. Ο πρώην αρχιμηχανικός του Casey Stoner επιστρέφει στο προσκήνιο και θα επιβλέπει το ντεμπούτο του Αυστραλού με την CWM-LCR Honda το 2015. Το όνομα αυτού: Christian Gabbarini.

Πολύ σοβαρά είχε πάρει το ρόλο του νέου του αρχιμηχανικού και ο Scott Redding, ο οποίος του χρόνου θα είναι στη σέλα της Πρωταθλήτριας RC213V και θέλει - με τη βοήθεια ενός έμπειρου αρχιμηχανικού δίπλα του - να πιέζει για τις πρώτες θέσεις στους αγώνες.

Γι’ αυτό το λόγο, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος, η νέα του ομάδα προσέγγισε και τον θρυλικό Jerry Burgess, τον πρώην αρχιμηχανικό του Valentino Rossi! Αρχικά ο 62χρονος Αυστραλός έδειξε ενδιαφέρον να αναλάβει τον νεαρό Βρετανό, ωστόσο δεν ήταν πρόθυμος να δεσμευτεί σε μια μακροχρόνια συνεργασία. Έτσι οι συνομιλίες τελικά ναυάγησαν.

Ο νέος αρχιμηχανικός του Scott Redding θα είναι ο Chris Pike, ο νυν αρχιμηχανικός του Jonathan Rea στην PATA Honda και στο Πρωτάθλημα των SBK.

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Οι αριθμοί

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Ήταν ένα όνειρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα