• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Η συνέντευξη τύπου
Όλοι ανυπομονούν για το Γύρο στην Αυστραλία!
Νέα 16/10/2014 - 12:29

Έχοντας εξασφαλίσει τον Τίτλο από τον περασμένο Γύρο του Motegi και απαλλαγμένος από το άγχος, ο Marc Marquez δήλωσε στη συνέντευξη τύπου στην Αυστραλία: «Νοιώθω πολύ καλά, λιγότερη πίεση και πιο απελευθερωμένος. Το Πρωτάθλημα έχει τελειώσει, αλλά είσαι κουρασμένος μετά απ’ όλες τις υποχρεώσεις και τα πάντα. Φυσικά το χαίρεσαι περισσότερο όταν είσαι ο νικητής κι η ψυχολογία σου είναι στα ύψη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την Κυριακή το βράδυ το πανηγυρίσαμε με την ομάδα, πήγαμε σ’ ένα δείπνο με προσωπικό από την Ιαπωνία και μετά μόνο με τους μηχανικούς μου. Το Phillip Island είναι μια ιδιαίτερη πίστα και μια από τις πιο ωραίες».

Ο νικητής των δυο τελευταίων Γύρων σε Aragon και Motegi, δήλωσε με τη σειρά του: «Για μένα είναι πάντα μεγάλη μου ευχαρίστηση να έρχομαι εδώ. Όχι μόνο στην πίστα αυτή, αλλά και στην ίδια την υπέροχη αυτή χώρα! Λατρεύω τη Μελβούρνη και το Σίδνευ και η περιοχή γύρω από το Phillip Island είναι φανταστική. Είναι το αγαπημένο μου μέρος».

Για την τωρινή του κατάσταση, σχολίασε: «Απλά έπρεπε να βάλουμε τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους. Τώρα είμαστε ανταγωνιστικοί και πολύ δυνατοί. Δεν θα είναι εύκολο να συνεχίσουμε να κερδίζουμε αγώνες, διότι υπάρχουν τέσσερεις οδηγοί σε πολύ καλή κατάσταση. Ωστόσο το επίπεδό μας είναι υψηλό».

Ο Dovizioso, ο οποίος έφτασε στην Αυστραλία έχοντας παρακαταθήκη την πρώτη του pole position με τα χρώματα της Ducati στο Motegi, υπογράμμισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ειδικά με την pole που ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Το Σ/Κ στο Motegi ήταν καλό και ήμασταν γρήγοροι σε κάθε μια διαδικασία. Πλησιάζουμε συνεχώς. Στον αγώνα, στους πρώτους γύρους, ήμασταν κοντά με τους πρωτοπόρους».

«Πρέπει να κρατάμε τα θετικά. Πέρυσι ήμασταν πολύ πίσω και φέτος πιο κοντά στο βάθρο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το project της νέας σεζόν. Κάναμε δοκιμές εδώ στο Phillip Island, τον περασμένο χειμώνα και οι χρόνοι μας ήταν κοντά στον πρώτο», πρόσθεσε.

Ο Bradley Smith ήταν και αυτός στη συνέντευξη τύπου και είπε: «Πιστεύω ότι η ένατη θέση στο Motegi ήταν αξιοπρεπής. Ήμασταν τρίτοι, όσον αφορά στις δορυφορικές μοτοσυκλέτες. Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα του Σ/Κ».

Για τη δεύτερή του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, τόνισε: «Η θέση μας στη βαθμολογία δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. Μερικές φορές όμως αυτό δεν λέει όλη την αλήθεια. Η απόδοσή μας είναι καλύτερη από πέρυσι. Κάποιοι από αυτούς που κάθονται δίπλα μου έχουν ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά και πρέπει να μείνουμε κοντά. Είμαι άνετος με την Μ1, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποιες τεχνικές που μαθαίνω».

Επόμενο άρθρο »

Miller: Ήταν ένα όνειρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δυο νίκες στη σειρά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα