• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Jorge είναι τόσο γρήγορος...
Αυτό με κάνει και ανησυχώ!
Νέα 15/10/2014 - 15:33

Ο Valentino Rossi έφτασε στην Αυστραλία ισοβαθμώντας στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος, μαζί με τον Dani Pedrosa. Ωστόσο η μεγαλύτερη απειλή για τον ίδιο, ακούει στο όνομα Jorge Lorenzo, ο οποίος είναι τρομερά ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα.

«Η δεύτερη θέση θα κριθεί ανάμεσα σ’ εμένα, τον Dani και τον Jorge και ανησυχώ διότι ο τελευταίος είναι πολύ γρήγορος. Πρέπει να τα δώσουμε όλα», σχολίασε ο Vale που ήταν τρίτος στο GP της Ιαπωνίας. «Μ’ αρέσει το Phillip Island και η Μαλαισία, αλλά τρεις αγώνες στη σειρά είναι δύσκολο και μια καλή αρχή είναι σημαντική».

«Το βάθρο στην Ιαπωνία ήταν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, ειδικά επειδή τα πήγα καλά στον αγώνα και ήμουν κοντά στον Marquez και στον Jorge. Ο ρυθμός μας ήταν πολύ ψηλός και η μοτοσυκλέτα μου δούλευε πολύ καλά».

«Πραγματικά μ’ αρέσει το GP στην Αυστραλία και θέλω να κάνω καλό αγώνα εκεί, ειδικά επειδή αρκετοί μηχανικοί μου είναι Αυστραλοί. Θέλω να επιστρέψω και πάλι στο βάθρο και στις νίκες. Δουλεύουμε καλά, η πίστα μ’ αρέσει και η Yamaha είναι δυνατή. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαι σε καλή κατάσταση κι έτσι η μάχη θα είναι διασκεδαστική».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Τώρα χαλαρώνουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο De Puniet στα SBK!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα