• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο De Puniet στα SBK!
Με μοτοσυκλέτα της Suzuki, δίπλα στον A.Lowes
Νέα 15/10/2014 - 13:36

Ο Randy de Puniet επιστρέφει στη δράση από τη νέα χρονιά! Οι φήμες είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν εδώ και αρκετές εβδομάδες και πλέον επισημοποιήθηκε η συμμετοχή του Γάλλου αναβάτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK.

Εκεί, θα αποτελέσει τον νέο ομόσταυλο του Alex Lowes στην Crescent Suzuki και το 2015 θα οδηγεί τη GSX-R1000. O De Puniet αγωνίστηκε με την ομάδα του Aspar το 2013, ενώ την επόμενη χρονιά ήταν ο επίσημος δοκιμαστής της Suzuki, βοηθώντας τον κατασκευαστή στην εξέλιξη της νέας GSX-RR.

Ο Γάλλος είχε πάρει μέρος στον 8ωρο αγώνα της Suzuka, όπου και τερμάτισε στη δεύτερη θέση με ομόσταυλους τους Josh Waters και Takuya Tsuda. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για τον De Puniet, ο οποίος ήθελε να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς αγώνων.

Στο MotoGP οι πόρτες παρέμεναν κλειστές κι έτσι η προφανής επιλογή για τον Γάλλο ήταν τα SBK. Αγωνιζόμενος με την ομάδα της Suzuki στα SBK, θα μπορέσει να συνεχίσει και με τα καθήκοντά του ως δοκιμαστής της MotoGP μοτοσυκλέτας ενισχύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τους δεσμούς του με το εργοστάσιο.

Ο De Puniet θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στο 2016, με τον Γάλλο να δουλεύει κυρίως στο να κάνει την GSX-RR να λειτουργεί απρόσκοπτα με τα ελαστικά της Michelin, που θα αντικαταστήσει την Bridgestone. Φυσικά θα βοηθήσει την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και με την ενιαία ECU που θα ισχύει την ίδια σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ο Jorge είναι τόσο γρήγορος...

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Αυτός ο Τίτλος είναι για να ευχαριστήσω τη Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα