• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Τώρα χαλαρώνουμε!
Αλλά όχι και πάρα πολύ!
Νέα 16/10/2014 - 09:38

Το προηγούμενο Σ/Κ κρίθηκε ο φετινός Τίτλος, με τον Marc Marquez να υπερασπίζεται με επιτυχία τον Παγκόσμιο Τίτλο και τώρα όλο το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στη μάχη για τη δεύτερη θέση!

Ο επόμενος Γύρος θα διεξαχθεί στο Phillip Island της Αυστραλίας, σε μια πίστα που είναι αρεστή στους καλύτερους αναβάτες του κόσμου. Ο Marquez έχει μόλις μια νίκη εκεί, το 2010 στα 125cc, ενώ στην Moto2 τερμάτισε δυο φορές στην τρίτη θέση (2011, 2012).

«Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω το τι καταφέραμε στην Ιαπωνία! Το να κερδίζω το Πρωτάθλημα στα δυο πρώτα χρόνια είναι σαν όνειρο και πρέπει να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους μηχανικούς μου, τη Honda και τη Repsol», σχολίασε ο 21χρονος άσος, ο οποίος πέρυσι στον αγώνα της Αυστραλίας αντίκρισε τη μαύρη σημαία του αποκλεισμού!

«Τώρα μπορούμε να χαλαρώσουμε λίγο, αλλά όχι και πάρα πολύ! Θέλω να συνεχίζω να κερδίζω αγώνες. Πέρυσι ήταν εφιάλτης ο Γύρος στο Phillip Island κι έτσι φέτος πρέπει να επανορθώσω. Μ’ αρέσει η πίστα, είναι ωραία και ας ελπίσουμε ότι ο καιρός θα είναι ωραίος ώστε να το χαρούμε».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δυο νίκες στη σειρά!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Jorge είναι τόσο γρήγορος...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα