• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto3: Νίκη και στο +25 ο Marquez!
Λάθος του Kent στο τέλος, στοίχισε στον Jack Miller!
Νέα 12/10/2014 - 12:28

Δυνατές οι μάχες των έξι πρωτοπόρων μέχρι και μερικά δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, όταν τα πάντα άλλαξαν και κρίθηκε ο νικητής μαζί με τους άλλους δυο που πήραν θέση δίπλα του στο βάθρο!

Κερδισμένος του 15ου Γύρου ο Alex Marquez, ο οποίος όχι μόνο κράτησε την πρώτη θέση στη βαθμολογία, αλλά με τη σημερινή του νίκη αύξησε τη διαφορά του από τον Jack Miller στους 25 βαθμούς! Αυτό όμως το οφείλει και στον Danny Kent!

Ο Βρετανός είχε δυνατή παρουσία μέχρι και το τέλος του αγώνα, όταν στην πίσω ευθεία βγήκε στο γρασίδι για ελάχιστα δευτερόλεπτα και στην επόμενη στροφή δεν φρέναρε σωστά και είχε μια έξοδο. Πίσω του ο Jack Miller δεν κατάφερε να τον αποφύγει κι ενώ μέχρι τότε είχε την πρώτη θέση, τερμάτισε τελικά πέμπτος.

Στο βάθρο ο Efren Vazquez - για πρώτη φορά μετά τη νίκη του στην Indianapolis - αλλά κι ένας εντυπωσιακός Brad Binder, που ανέβασε ρυθμό προς το τέλος και κατάφερε να διπλασιάσει τα βάθρα της καριέρας του!

Εξαιρετικό αγώνα έκανε και ο McPhee, παίρνοντας την καλύτερη θέση της καριέρας του στη μικρή κατηγορία, τερματίζοντας τέταρτος. Ο Danny Kent έμεινε στην έκτη θέση, τελευταίος στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Δυνατές μάχες δόθηκαν και για την έβδομη θέση, εκεί που επικράτησε ο Romano Fenati, καταφέρνοντας να κρατήσει πίσω του το φετινό Rookie της σεζόν, τον αναβάτη αποκάλυψη Enea Bastianini!

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Φοβήθηκα στην αρχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto2: Παρθενική νίκη για Luthi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα